Sinfulin perustajalle seitsemäs peräkkäinen Gazelle-palkinto

Ainoa naisyrittäjä, joka on saanut palkinnon.

Seksilelujätti Sinful kertoo tänään, että toinen yhtiön perustajista, Mathilde Mackowski (s. 1985) on palkittu tanskalaisella Børsenin Gazelle-palkinnolla jo seitsemännen kerran. 

En ole koskaan ollut hyvä omaksumaan tietoa lukemalla, ja siksi koulunkäynti oli minulle aina haastavaa. Se ei vain ollut minulle sopiva oppimisen muoto. Äitini on vahva, ja hänellä on suuri ymmärrys ihmisiä kohtaan. Hän opetti minua pysymään lujana ja tekemään kovasti töitä, Mackowski kertoo ja jatkaa:

Ilmoitus

Epävarmuuteni on itseasiassa ollut valtava voimavara menestyksen tavoittelussa. Keskinkertaisuus ei nimittäin ole koskaan ollut vaihtoehto minulle.

Mathilde perusti Sinfulin vuonna 2008 poikaystävänsä Tonny Andersenin kanssa. Pari oli tyytymätön hankkimisiinsa eroottisiin tarvikkeisiin, jotka hajosivat heti kättelyssä ja yhtäältä verkkokaupoista tilatut tuotteet viipyivät usein pitkään. Tällöin he päättivät tehdä jotain paremmin.

Ensimmäinen Gazelle-palkinto oli meille suuri virstanpylväs. Nyt saimme jo seitsemännen peräkkäisen, ja on vaikea löytää sanoja kuvailemaan, kuinka huikealta se tuntuu. Tonny ja minä loimme kaiken tyhjästä. Meillä ei ole koskaan ollut vahvempaa tiimiä kuin nyt, ja olemme siitä erittäin ylpeitä, Mathilde Mackowski sanoo.

Sinfulin on kasvanut alansa johtavaksi Pohjoismaissa ja aiemmin tänä vuonna pääomasijoitusrahasto Polaris osti 57,5 prosenttia yhtiöstä.

Nyt on tarkoitus painaa hieman lisää kaasua ja suunnata katse toiminnan laajentamiseen Euroopassa - olemme valmiita tekemään seksileluista valtavirtaa yhä useammilla markkinoilla, Mackowski sanoo.

Tanskalainen Gazelle-palkinto myönnetään yrityksille, joiden kasvu on ollut positiivista viimeisen neljän tilivuoden ajan ja joiden liikevaihto on vähintään kaksinkertaistunut samalla aikavälillä. Yrityksen liikevaihdon tulee olla vähintään miljoona Tanskan kruunua, eli n. 134 000 €, tai sen bruttotuloksen tulee olla vähintään 0,5 miljoonaa kruunua, eli n. 67 000 €. 

Vuonna 2020 Sinful kasvoi 38 prosenttia ja sen liikevaihto oli yli 40 miljoonaa euroa. Yritys lähetti viime vuonna noin 800 000 pakettia asiakkaille ympäri Pohjois-Eurooppaa, ja se on ensimmäinen alansa yritys, jolle on myönnetty Gazelle-palkinto.

Sinful raportoi asiasta tiedotteessa.

Ilmoitus