Seksilelujätti lanseerasi kalorilaskurin – ”Mahtava tapa polttaa lisäkaloreita”

”Samalla kertaa voi harrastaa hauskinta mahdollista liikuntaa.”Pohjoismainen eroottinen verkkokauppa Sinful osaa markkinoida tuotteitaan.  Nyt – sopivasti joulu- ja uudenvuoden pyhien jälkeen – yritys lanseeraa laskurin, joka näyttää kuinka paljon kaloreita kuluu seksiä harrastaessa.

Kalorilaskuriin syötetään sukupuoli, paino, haluttu asento ja seksin kesto, minkä jälkeen pääsee tulossivulle, joka paljastaa kummankin osapuolen aktin aikana kuluttamat kalorit. Lisäbonuksena sivulta löytyy tietoa siitä, miten poltettu kalorimäärä suhteutuu tiettyihin ruokiin ja juomiin tai muun tyyppiseen liikuntaan.

– Seksi on aivan mahtava tapa polttaa niitä lisäkaloreita, joita tuli kerrytettyä joulun aikaan. Samalla kertaa voi nauttia intiimistä läheisyydestä, joka tuo teitä lähemmäs toisianne, ja harrastaa hauskinta mahdollista liikuntaa, sanoo Sinfulin perustaja Mathilde Mackowski tiedotteessa.

Sinful on Pohjoismaiden suurin eroottinen verkkokauppa. Mathilde Mackowski ja Tonny Andersen perustivat yrityksen vuonna 2008 ja nykyisin sillä on yli 80 työntekijää.

Sinfulille myönnettiin tanskalainen verkkokauppapalkinto vuoden erityisenä menestystarinana vuonna 2017 ja parhaana vientiyrityksenä vuonna 2018 sekä neljä Gazelle-palkintoa vuosina 2015, 2016, 2017 ja 2018.

Sinfulin Kalorilaskuri löytyy täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest