Saksalainen Caseking ostaa Jimm´s PC-Storen

Henkilökunta ja brändi pysyvät ennallaan.

Ilmoitus

Lounea Oy ja Antti Järvinen ovat 15.3.2018 tehdyllä kaupalla myyneet Jimm´s PC-Store Oy:n koko osakekannan saksalaiselle Caseking-ryhmälle. Jimm’s PC-Storen henkilökunta ja brändi pysyvät ennallaan.

- Olemme erittäin tyytyväisiä tähän ratkaisuun, jolla Jimm´s PC-Storen liiketoiminta siirtyy osaksi johtavaa eurooppalaista PC-komponenttien ja pelialan konsernia. Jimm´sin toiminta on viime vuosina ollut vahvassa kasvussa ja yritys on saavuttanut merkittävän jalansijan PC-komponenttien ja pelaamisen verkkokauppana Suomessa, sanoo Lounea Oy:n toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen.

Liikevaihto noin 43 miljoonaa

Jimm's PC-Store Oy on tietotekniikan, komponenttien ja viihde-elektroniikan verkkokauppa, joka perustettiin vuonna 2001. Liikevaihto 2016 oli noin 43,0 miljoonaa euroa. Jimm´s PC Storen henkilöstömäärä on 43 ja sen noutopalvelumyymälä sijaitsee Turussa.

Caseking on johtava eurooppalainen PC-pelaamiseen ja tietokoneiden verkkokauppaan keskittynyt yritys, jolla on toimintaa Saksassa, Benelux-maissa, Ranskassa, Ruotsissa, Portugalissa, Unkarissa ja kumppaniyrityksen kautta Iso-Britanniassa. Berliinissä päämajaansa pitävä ja vuonna 2003 perustettu Caseking GmbH työllistää yli 150 työntekijää. Lisäksi brittiläinen kumppaniyritys Overclockers UK työllistää yli 80 henkilöä.

- Olen ollut mukana Jimm’s PC-Storessa jo 15 vuotta ja olen erittäin tyytyväinen löytäessämme omistajayhteistyökumppanin yritykselle. Olen myös sitoutunut jatkamaan yrityksessä, koska tavatessani Casekingin johtoa jo ensimmäisiä kertoja, oli selvää, että yritykset ovat täydellisiä toisilleen niin historiansa kuin tuotevalikoimansakin osalta. Casekingillä asiakaskokemus on erittäin tärkeässä roolissa aivan kuten Jimm’silläkin ja he ovat ylläpitäneet sitä laajentuessaan uusille markkina-alueille. Casekingin avulla Jimm’s jatkaa ja kehittää edelleen vahvaa asemaansa pelaajien ja e-urheilijoiden keskuudessa, sanoo yhtiön toimitusjohtajana jatkava Antti Järvinen.

Kauppahintaa ei ole julkaistu, mutta hinta vastaa Jimm´s PC-Storen vahvaa tuloksentekokykyä ja markkina-asemaa.

- Jimm´s PC-Storen hankinta tuo Casekingille markkinajohtajuuden Suomessa ja vahvistaa asemaamme kasvavilla Pohjoismaiden markkinoilla. Casekingin tuotevalikoima avaa Jimm´sille uusia kasvumahdollisuuksia. Odotamme innolla yhteistyön aloittamista koko Jimm´sin tiimin kanssa, sanoo Casekingin perustaja ja toimitusjohtaja Toni Sonn.

Ilmoitus