S-ryhmä ottaa käyttöön MobilePayn kaikissa Prismoissa

Kaikki S-ryhmän päivittäistavarakaupan toimipaikat mukaan maaliskuuhun 2019 mennessä.

Ilmoitus

S-ryhmä kertoo, että mobiilimaksaminen onnistuu nyt jokaisessa 66 Prismassa ympäri Suomen. Kaikki S-ryhmän päivittäistavarakaupan toimipaikat saadaan mukaan maaliskuuhun 2019 mennessä.

Prismojen lisäksi MobilePay käy jo useissa S-marketeissa, Saleissa ja Alepoissa eri osuuskauppojen alueilla.

Ilmoitus

- Mobiilimaksaminen kiinnostaa asiakkaita ja meiltä on kaivattu ratkaisua, jossa Bonukset saa mobiilisti maksamisen yhteydessä ilman S-Etukortin näyttämistä erikseen. MobilePayn kanssa BLE-tekniikalla toteutettu ratkaisu mahdollistaa asiakkaillemme sujuvan maksutapahtuman, jonka voi suorittaa maksupäätteen sijaan omalla puhelimella vaikkapa kassahihnan päässä ostoksia pakatessa, kuvailee SOK Liiketoiminta Oy:n toimitusjohtaja Jari Annala tiedotteessa.

"Kättäyjämäärät kasvaneet huimasti"

Tunnistautumisen jälkeen MobilePay-sovellus muistaa myös muut asiakasomistajan valitsemat palvelut, kuten sähköisen kuitin. MobilePay-sovellus keskustelee esimerkiksi sähköisten kuittien osalta sujuvasti S-mobiilin kanssa, joka uusiutuu alkuvuodesta 2019.

- Jo ensimmäisten kuukausien aikana MobilePayn käyttäjämäärät ovat kasvaneet huimasti sitä mukaa, kun maksutapa on tullut S-ryhmän kauppoihin. Näemme kasvua kaikilla alueilla henkilöiden välisistä siirroista verkkomaksuihin ja maksuihin kivijalkakaupoissa. Uskomme vahvasti siihen, että Suomesta on tulossa todellinen mobiilimaksamisen maa, iloitsee MoblePay Suomen toimitusjohtaja Anniina Heinonen.

Tilaa

Ethän ole unohtanut uutiskirjettämme Ehandeluutiset?

Kiitos!