S-ryhmä ottaa käyttöön MobilePayn kaikissa Prismoissa

Kaikki S-ryhmän päivittäistavarakaupan toimipaikat mukaan maaliskuuhun 2019 mennessä.

Ilmoitus

S-ryhmä kertoo, että mobiilimaksaminen onnistuu nyt jokaisessa 66 Prismassa ympäri Suomen. Kaikki S-ryhmän päivittäistavarakaupan toimipaikat saadaan mukaan maaliskuuhun 2019 mennessä.

Prismojen lisäksi MobilePay käy jo useissa S-marketeissa, Saleissa ja Alepoissa eri osuuskauppojen alueilla.

Ilmoitus

- Mobiilimaksaminen kiinnostaa asiakkaita ja meiltä on kaivattu ratkaisua, jossa Bonukset saa mobiilisti maksamisen yhteydessä ilman S-Etukortin näyttämistä erikseen. MobilePayn kanssa BLE-tekniikalla toteutettu ratkaisu mahdollistaa asiakkaillemme sujuvan maksutapahtuman, jonka voi suorittaa maksupäätteen sijaan omalla puhelimella vaikkapa kassahihnan päässä ostoksia pakatessa, kuvailee SOK Liiketoiminta Oy:n toimitusjohtaja Jari Annala tiedotteessa.

"Kättäyjämäärät kasvaneet huimasti"

Tunnistautumisen jälkeen MobilePay-sovellus muistaa myös muut asiakasomistajan valitsemat palvelut, kuten sähköisen kuitin. MobilePay-sovellus keskustelee esimerkiksi sähköisten kuittien osalta sujuvasti S-mobiilin kanssa, joka uusiutuu alkuvuodesta 2019.

- Jo ensimmäisten kuukausien aikana MobilePayn käyttäjämäärät ovat kasvaneet huimasti sitä mukaa, kun maksutapa on tullut S-ryhmän kauppoihin. Näemme kasvua kaikilla alueilla henkilöiden välisistä siirroista verkkomaksuihin ja maksuihin kivijalkakaupoissa. Uskomme vahvasti siihen, että Suomesta on tulossa todellinen mobiilimaksamisen maa, iloitsee MoblePay Suomen toimitusjohtaja Anniina Heinonen.