Ruuan verkkotilaamisesta tuli tapa pääkaupunkiseudulla

HOK-Elanto kertoo jatkavansa verkkokauppapalveluidensa vahvistamista. Syyskuun aikana kymmenen S-markettia aloittaa kotiinkuljetuksen Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Tuusulassa.

Ruoan verkkokauppa kasvaa edelleen yli kaksinkertaisesti viime vuoteen verrattuna. Keväällä tilausmäärät räjähtivät muutamassa päivässä. Suosio on tasaantunut, mutta taso jäi selkeästi korkeammalle. Vastaamme kysyntään painamalla kaasua verkkokauppahankkeissa joka rintamalla. Tällä verkostolla olemme valmiina yllättäviinkin kysyntäpiikkeihin, verkkokaupan kehityspäällikkö Jukka Ranua kertoo tiedotteessa.

Ensimmäiset uusista myymälöistä ovat jo avanneet kuljetuspalvelun.

Ilmoitus

Netistä tilatut kauppakassit saa kotiovelle tai noutopisteeseen seuraavaksi päiväksi pääkaupunkiseudulla. Tuomalla verkkokauppapalvelun nyt kaikkiin ruokakauppaketjuihimme Prismaan, S-marketiin, Alepaan ja Food Market Herkkuun asiakkaamme voivat valita vaivattomimman asiointitavan, Ranua kertoo.

Eniten ruokaa netistä tilaavat HOK-Elannon mukaan lapsiperheet, mutta kysyntä on kasvanut myös muissa kotitalouksissa, kuten ikäihmisten keskuudessa.