Ruotsalainen halpaketju lanseeraa Suomessa – ”yksi virstanpylväs”

Tuo koko konseptin Suomeen.

Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa tällä hetkellä vaikuttava Jula kertoo tänään laajentavansa Suomeen. Halpaketju aikoo etabloitua uuteen maahan niin kivijalkamyymälöiden kuin verkkokaupan muodossa.

Suomeen etabloituminen tuntuu oikealta. Suomi on samoilla leveysasteilla kuin Norja ja Ruotsi, siellä on paljon metsää ja järviä. Uskomme kivenkovaan, että suomalaiset ottavat Julan omakseen, kuten ruotsalaiset ja norjalaiset, Julan omistaja ja konsernijohtaja Karl-Johan Blank sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Tämä on virstanpylväs Julan historiassa, hän jatkaa.

Julan viime vuoden liikevaihto oli lähes 9 miljardia kruunua (SEK)  ja he kertoivat jo tuossa yhteydessä avaansa 10 uutta tavarataloa vuonna 2021, samalla kun he terävöittävät verkkomyyntiä.

On luonnollisestikin vietävä läpi monia asioita, jotta laajentumisesta tulee niin onnistunut kuin me uskomme. Ei vähiten avainhenkilöiden rekrytoiminen, mikä on aloitettava heti. Muun muassa Suomen maajohtaja pitää palkata.

Halpatavaratalo Jula myy muun muassa puutarhatuotteita, kodin tuotteita, rakennustarvikkeita, sähkötarvikkeita, vapaa-ajantuotteita sekä autoihin liittyviä tarvikkeita.