Ruohonjuurelle kolme uutta myymälää pääkaupunkiseudulle

"Haluamme kasvaa entistäkin pienemmiksi."

Ilmoitus

Terveystuotteita verkossa ja kivijalassa myyvä Ruohonjuuri avaa pääkaupunkiseudulle kolme uutta myymälää vuonna 2019.  Ruohonjuuri ilmoittaa tiedotteessa, että se asiakkaiden toiveiden tuloksena avaa myymälät Jumbon kauppakeskuksessa Vantaalla helmikuun alussa, sekä Pasilan Triplaan että Tapiolan Ainoaan vuoden 2019 lokakuussa.

Myymälöiden lukumäärällä ja liikevaihdolla mitattuna Ruohonjuuri on kasvanut viime vuosina melkoisesti ja suunnitelmissa on lisätä myymälöiden määrää entisestään.

Ilmoitus

– Tämän myötä haluamme kasvaa entistäkin pienemmiksi – nyt ja tulevaisuudessa. Teemme siis paljon töitä sen eteen, että liikevaihdon kasvun myötä kosketus asiakkaisiimme säilyisi ja vahvistuisi entistäkin ehommaksi. Moni yritys kliinistyy ja etääntyy asiakkaista isommaksi kasvaessaan, mutta meidän tarkoituksenamme on nöyrinä tehdä toisin päin – eli tavallaan kasvaa pienemmäksi, Ruohonjuuren markkinointipäällikkö Johanna Koskinen kertoo tiedotteessa.

Verkkokauppa tärkeä tuki

Vaikka kansainvälinen verkkokauppa onkin tuonut mukanaan kovaa kilpailua etenkin terveystuotteiden ja luonnonkosmetiikan saralla, Ruohonjuuressa tulevaisuus nähdään valoisana. Ruohonjuuri ilmoittaa, että se jatkossakin haluaa panostaa asiakaskohtaamisiin sekä elämyksellisiin myymälöihin.

- Yksiköistämme nopeimmin kasvava verkkokauppa toimii tärkeänä tukena myymälöidemme myynneille ja entistä informatiivisimmille asiakaskokemuksille.

Ruohonjuuri haluaa hyödyntää digitaalisuutta työkaluna, jonka avulla asiakaskokemusta parannetaan ja toimintaa tehostetaan.