Riippumatot Mavajan myyntivaltti

Retkeilijän verkkokauppa Mavaja on hyötynyt riippumattoilun suosion nopeasta kasvusta.

Ilmoitus

Kaikki eivät halua halua kaupunki- tai rantalomaa. Yhä useampi ihminen suuntaa luontoon. Ja silloin varustus pitää olla kunnossa.

Lempäälän-Vesilahden Sanomat kertoo jutussaan, kuinka retkeilyvälineitä myyvä nettikauppa Mavaja on hyötynyt siitä, että moni retkeilijä nukkuu yönsä riippumatossa. Jutusta käy ilmi, että nykyajan riippumatot ovat täysin erilaisia, kuin ne mielikuvat, jotka tulee sanasta ensimmäisenä mieleen.

Kun lähdetään metsään yöpymään, vaaditaan majoitteelta pihakeinua enemmän teknisiä ominaisuuksia sekä riipuskelijalta tukku tietämystä. Tämän päivän retkiriippumattomajoite tarkoittaa majoittujalleen hyvän nukkuma-asennon lisäksi kosteuden- ja lämmöneristystä. Lisäksi tarvitaan keveyttä ja kompaktia kokoa, jos retkeilijä kantaa majoitettaan pitkiä matkoja.

Suosio näkyy verkkokaupassa

Riippumattojen lisääntynyt suosio on näkynyt retkeilävälineitä myyvän verkkokaupan Mavajan myynnissä. Yrittäjä Susanna Ekblad kertoo Lempäälän-Vesilahden Sanomien haastattelussa, kuinka riippumattoilun suosion nopea kasvu on piristänyt hänenkin liiketoimintaansa. Retkeilyriippumattoja aluspeittoineen ja puun kuorta suojaavine puunhalaajineen myydään nyt ennätystahtia.

Nykykuluttajat ovat hinta- ja laatutietoisia. Palvelua arvostetaan myös verkkokaupanteossa. Mavaja on saanut retkeilypiireissä mittavasti kehuja palvelustaan. Susanna Ekblad uskoo erityismainintojen arvoisen palvelunsa perustuvan nopeaan reagointiin sekä ketteriin toimitustapoihin.

Ihmisten mukavuudenhalu ajaa heidät Ekbladin mukaan hankkimaan hyttysverkollisia riippumattoja myös pihoille. Aina ei tarvitse lähteä retkelle oman kodin ympäristöä kauemmaksi.

– Riippumaton kanssa voi piipahtaa lähialueelle vaikka aamiaiselle tai nuotioillalliselle, Ekblad sanoo Lempäälän-Vesilahden Sanomille.

Ilmoitus