Retkitukun omistaja värväsi norjalaisyhtiön

Lähestyy miljardin liikevaihtoa.

Open Air Group-konsernin, joka omistaa Suomessa muun muassa Retkitukun ja Koiravarusteen, liikevaihto tulee laskeutumaan noin 700 miljoonaan Ruotsin kruunuun tänä vuonna. He juhlivat suuria numeroita värväämällä norjalaisen outdoormerkin, Acliman, konsernin omistukseen. 

Tässä on isommat markkinat kuin metsästyksessä ja meidän jälleenmyyjäosuuksistamme nykyään yhtä suuret osat tulevat metsästyksestä kuin ulkoilusta, Camilo Sjödin, konsernin toimitusjohtaja sanoo ruotsalaiselle talouslehti Di Digitalille.

Ilmoitus

Aclima ei ole konsernille mikään uusi tuttavuus, sillä heidän tuotteitaan myydään jo Widforssilla, joka on Ruotsissa ja Norjassa toimiva eränkävijöiden verkkokauppa. Hankinta on kuitenkin konsernin ensimmäinen Norjassa. Acliman liikevaihdon odotetaan laskeutuvan 200 miljoonaan kruunuun tänä vuonna, mikä nostaa konsernin liikevaihdon noin miljardiin.

Yhdessä Acliman kanssa lähestymme miljardin liikevaihtoa tänä vuonna ja ensi vuonna menemme yli miljardin, Camilo Sjödin sanoo.

Open Air Groupin liikevaihdosta 73 prosenttia tulee verkkokaupasta niin omien sivustojen kuin jälleenmyyjien kautta. Tavoitteena on mennä entistä enemmän suoraa kuluttajamyyntiä kohden.