Retime aikoo vahvistaa asemaansa Ruotsissa – uusi rekrytointi

Nimittää uuden kaupallisen johtajan naapurimaahan.

Amazon-toimisto Retime Agency kertoi vähän aikaa sitten ostaneensa kilpailevan Amazoniin.fi-yhtiön.

Eilen yhtiö ilmoitti aikovansa vahvistaa asemaansa naapurimaassa Ruotsissa, jossa Amazon avasi paikallisen sivuston vasta viime vuoden lopulla. Retime on nimittänyt Jonas Aschbacherin uudeksi kaupalliseksi johtajaksi naapurimaahan. Hän siirtyy tehtävään Video Intelligence AG:sta, jossa hän on vastannut liiketoiminnan johtamisesta Pohjoismaissa.

Ilmoitus

Uskomme, että siitä on valtavasti hyötyä Ruotsin markkinointistrategian toteuttamisessa, kun Amazonin mainonnan työkalut tulevat saataville, Retimen toimitusjohtaja Jani Ovaska sanoo tiedotteessa.

Retime avasi markkinat naapurimaassa vuonna 2018 ja sen kumppaneina ovat muun muassa Panduro Hobby ja kylpy- ja suihkutiloihin erikoistunut Ericsindustrier Ab. Retimen tavoitteena on lisätä asiakkaiden määrää Ruotsissa 100-150 yrityksellä vuoden 2023 loppuun mennessä.

Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästä, jossa pääsen hyödyntämään olemassa olevia kontakteja ja mainonnan sekä myynnin kokemusta ja samalla oppimaan uutta, tämän hetken nopeimmin kasvavimmilla toimialalla. Retime on Ruotsin markkinoilla jo entuudestaan tuttu toimija, jonka palvelun ja osaamisen korkea laatu on huomioitu laajasti. Näiden perusteiden varaan on hyvä rakentaa myös tulevaisuuden kehitystä, Aschbacker sanoo.

Hän aloittaa tehtävässä 18. kesäkuuta.