Resurs Bank vahvassa kasvussa

Kasvatti liiketulosta 10 prosentilla.

Tuotto kasvoi 12 prosentilla ja nousi täten 160 miljoonaan euroon. Samanaikaisesti liiketulos nousi 69 miljoonaan euroon, eli kasvua on 10 prosenttia. Tältä näyttävät verkkokauppatoimittaja Resurs Bankin tänään paljastamat luvut ensimmäiselle puolelle vuodelle.

Ilmoitus

- Jatkamme tuotteidemme kehittämistä ja keksimme uusia ratkaisuja rahoitusosapuolten asiakkaiden muuttuneisiin ostokäyttäytymisiin. Olemme myös lanseeranneet Resurs Checkoutin myymälöissä hyvin tuloksin ja palvelulle on ollut suurta kiinnostusta, kertoo Resurs Bankin toimitusjohtaja Kenneth Nilsson tiedotteessa.

Ellos-yhtiö uutena asiakkaana

Verkkokauppakassan tarjoamisen lisäksi Resurs Bank tarjoaa muun muassa lainoja yksityishenkilöille. Yritys kasvaa jokaisella osa-alueella ja kaikilla markkinoilla, sekä nopeammassa tahdissa kuin markkinat kokonaisuudessaan.

Vuoden ensimmäisten kuuden kuukauden aikana pankki on aloittanut yhteistyön muun muassa Elloksen omistaman verkkokauppayritys Homeroomin kanssa.

- Yli 30 prosenttia myynnistämme vähittäiskaupparahoituksessa tulee verkkokaupasta.

Puolen vuoden sisällä Resurs Bank on muun muassa panostanut tuotemerkkinsä vahvistamiseen ja samalla siirtänyt asemiaan verkkokaupassa. Yhtiö on tehnyt muun muassa uudet kotisivut ja toiminut pääosapuolena verkkokauppakonferenssi Emeetissä.

Syksyllä lanseerataan sovellus

Myöhemmin tänä vuonna Resurs Bank lanseeraa myös sovelluksen. Sovellus tulee ensin käyttöön Ruotsissa ja sen jälkeen Suomessa ja Norjassa.

- Ensimmäinen puoli vuotta oli vahva aloitus tälle vuodelle tuottavalla kasvulla. Kasvamme ja vahvistumme kasvavilla markkinoilla ja katsomme luottavaisina loppuvuoteen, Nilsson toteaa.

Ilmoitus