Rekki avaa osaston Sokokselle ja droppipisteet kahteen Prismaan

Käytettyjen merkkivaatteiden verkkokauppa Rekki laajentaa omnikanavaiseen toimintaan – satojen vaatteiden valikoima Tampereen Sokokselle.

Asiakkaamme ovat jo jonkin aikaa toivoneet pop-upia, jossa pääsisi paikan päällä hypistelemään ja testailemaan vaatteita. Pohdimme pitkään sopivaa kumppania ja palvelumallia, jonka jälkeen otimme yhteyttä Pirkanmaan Osuuskauppaan. POK on meille ihanteellinen kumppani alueellisen vaikuttavuutensa ja tekemänsä vastuullisuustyön myötä. Tunnistimme tässä yhteistuumin valtavan potentiaalin, ja sen jälkeen asiat lähtivät nopeasti liikkeelle. Tuntuu hienolta ottaa uusi jännittävä askel kivijalkamyynnin puolelle, Rekin toimitusjohtaja Bertta Häkkinen kertoo tiedotteessa.

Sokoksen Rekki -osastolle on kaavailtu noin 300-400 tuotteen valikoimaa.

Ilmoitus

Toivotamme Rekin lämpimästi tervetulleeksi Sokokselle. Valikoimamme kattaa jo ennestään kotimaisten ja kansainvälisten huippubrändien rinnalla pirkanmaalaisten nuorien suunnittelijoiden merkkejä. Uusi second hand -osasto täydentää tätä kokonaisuutta hienolla, ennennäkemättömällä tavalla. Esimerkiksi Sokokselta hankittu laatuvaate voi nyt saada vielä useita lisävuosia, kun se pääsee Rekin kautta jonkun muun käytettäväksi, naisten pukeutumisen myyntipäällikkö Tuula Markkula Sokokselta sanoo.

Lisäksi Rekin droppi- eli vastaanottopisteet löytyvät Pirkkalan ja Kalevan Prismoista. Asiakas voi jättää niihin myyntiin tarkoitettuja vaatteita.

Rekki työllistää 18 henkilöä Suomessa ja Virossa. Yhtiö haki viime vuonna joukkorahoitusta kansainvälistymiseen ja se tavoittelee alallaan markkinajohtajuutta Euroopassa.