”Ravintolatason elintarvikkeita kotikäyttöön”

K-Ryhmän ravintolatukku Kespro tukee ruuan verkkokaupan kuluttajamyyntiä pääkaupunkiseudulla.

Pääkaupunkiseudulle toimittava ravintola-alan ammattilaisille suunnattu K‑RuokaPro-verkkokauppa palvelee myös kuluttaja-asiakkaita ja mahdollistaa nopeat toimitukset heti seuraavaan aamuun tilauksesta.

Vallitsevassa poikkeuksellisessa markkinaympäristössä K-RuokaPro-verkkokaupan kuluttaja-asiakasmyynti mahdollistaa Kesprolle liiketoiminnan säilyttämisen mahdollisimman normaalilla tasolla, Kespron johtaja Mika Halmesmäki kertoo yhtiön tiedotteessa.

Ilmoitus

Meille on nyt ravintolatukkuna tärkeää olla valmiina palvelemaan foodservice-asiakkaitamme, kun koronaan liittyviä rajoituksia ravintoloiden ja kahviloiden osalta ryhdytään purkamaan, hän sanoo.

K‑RuokaPro-verkkokaupasta saa tilattua ravintolatason elintarvikkeet suoraan kotiin. Tukkumyymälästä on helppo tehdä ostokset myös pitemmälle ajalle ja se tuo helpotusta eritoten suurperheiden arkeen.

Kuluttaja-asiakkaat voivat ostaa ravintolatason elintarvikkeita kotikäyttöön, esimerkiksi useiden kilojenfoodservice-suurpakkauksia. Erityisesti kasvisruokien valmistukseen ja annosten viimeistelyyn löytyy erikoistuotteita. Myös teollisissa elintarvikkeissa ja pakasteissa tukun valikoima eroaa oleellisesti vähittäiskaupan valikoimasta, Halmesmäki kertoo.

Näen verkkokaupan valikoiman palvelevan kuluttaja-asiakkaista erityisesti suurperheiden tarpeita.

Vuonna 2018 lanseerattu K-RuokaPro on foodservice-markkinoiden ainoa kaikille avoin tukkuverkkokauppa, johon ei vaadita erillisiä sopimuksia tai edes palveluun kirjautumista. Matala kynnys on avittanut varsinkin aloittelevia ravintola- ja kahvilayrittäjiä.

Tukun ostoksista ei saa kuitenkaan K-ryhmän kanta-asiakaskortin Plussa-pisteitä, yhtiö muistuttaa.