Raision myymälästä tuli suurmenestys – avaa kivijalkaliikkeen myös Helsingissä

Helsinkiin avautuu Lager 157:n suurin myymälä koskaan.

Lager 157, josta Ehandel on raportoinut useaan otteeseen, avasi verkkokaupan Suomessa viime vuoden lopulla ja vain viikko sen jälkeen kivijalkamyymälän Raisiossa. Konsepti oli täydellinen menestys ja yhtiön operaativinen johtaja Johanna Winther kertoo nyt, että denim ja basic-vaatteet menevät Suomessa kuin kuumille kiville.

Eikä yhtiö aikaile, sillä seuraava askel on Lager 157:n historian suurin myymälä Helsingissä. He avaavat giganttisen kivijalkaliikkeen Tammistoon, josta löytyy jo muita markkinajohtajia, kuten Ikea ja Gigantti. Lager 157:n lähin naapuri tulee olemaan Stadium Outlet.

Ilmoitus

Juuri nyt Turun myymälä on suurin, mutta kun avaamme Helsingissä maaliskuun lopulla, niin tämä ottaa ensimmäisen sijan kokoluokituksessa 3150 neliömetrillään. Näin suuret yksiköt antavat meille todella hienon mahdollisuuden antaa tilaa vahvoille kasvumoottoreille outdoor- ja treenivaatteille sekä sneakerseille ilman, että ne rosvoavat kasvumahdollisuuksia basicmuodilta tai farkuilta, jotka luovat perusliiketoimemme, Johanna Winther sanoo ja jatkaa, että heillä on kova vauhti kaikilla markkinoilla ja he ovat todella iloisia voidessaan ottaa seuraavan askeleen kansainvälisessä laajentumisessa.

Ennen Helsingin myymälän avaamista yhtiö ehtii vielä avata kaksi kivijalkaliikettä lisää Ruotsissa. Helsingin myymälä avautuu yhtiön mukaan maaliskuun lopulla.