R-kioski kehitti uuden lahjapalvelun – digitaalisen R-lahjan saa lähtemään muutamassa minuutissa

Tuotevalikoimaa kehitetään kysynnän mukaisesti.

Ilmoitus

R-kioski on kehittänyt uuden lahjapalvelun R-lahjan kuluttajille. R-kioskin nettisivujen kautta voi ostaa pieniä lahjoja, kuten suklaata, jäätelöä tai kahvin ja pullan. Maksun jälkeen lahjanantaja saa yksilöllisen koodin, jonka hän voi lähettää eteenpäin viestinä lahjan saajalle. Lahjan voi lunastaa missä päin tahansa Suomea, noin 560 R-kioskissa.

Uuden R-lahjan saa lähtemään muutamassa minuutissa lähes minnepäin tahansa Suomea.

- Olemme tarjonneet jo pitkään yrityksille mahdollisuutta muistaa asiakkaitaan Ärräkoodin avulla. Kuluttajat ovat toivoneet meiltä samanlaista ratkaisua. Jatkossa kuka tahansa voi lähettää kätevän R-lahjan esimerkiksi WhatsAppilla tai Facebook Messengerillä tai tekstiviestinä, kategoriapäällikkö Harri Saalasti R-kioskilta kertoo lehdistötiedotteessa.

"Käy anteeksipyytämiseen tai kiittämiseen"

Valikoimaan kuuluu R-kioskin suosituimpia tuotteita, kuten makeisia, jäätelöitä, kahvia ja pullaa. Tuotevalikoimaa aiotaan kehittää kysynnän mukaisesti.

- R-lahja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Merkkipäivän sankarin muistamisen lisäksi R-lahja käy esimerkiksi anteeksipyytämiseen, kiittämiseen tai yksinkertaisesti vaikkapa jonkun piristämiseen, Saalasti toteaa.

R-kioski on ensimmäisenä Suomessa luomassa niin sanottua uudenlaista mikrolahjakulttuuria.

- Pienelläkin lahjalla voi viestiä välittämisestä ja siitä, että ylipäätään muistaa. Tämä on modernimpi ja nopeampi versio pelkästä kortista. Viestistä voi tehdä juuri sellaisen kuin haluaa ja vieläpä pienen lahjan kera, Saalasti toteaa.

R-lahjan voi maksaa yleisimmillä luottokorteilla, verkkopankissa ja tulevaisuudessa myös mobiilimaksuna. R-lahja toimii osoitteessa www.r-lahja.fi.

Ilmoitus