R-Kioski ja Collector Bank yhteistyöhön

R-Kioski on nyt 500 kioskin verkostollaan Suomen laajin maksupalvelutarjoaja.

 

R-Kioski ja Collector Bank aloittaa yhteistyön laskunmaksussa. R-Kioskin kategoriapäällikkö Sanna Toijosen mukaan palvelu on erityisen kysytty pienillä paikkakunnilla, joissa pankkikonttori on sulkenut ovensa.

Ilmoitus

- Suomessa on edelleen laaja joukko ihmisiä, jotka eivät osaa, voi tai halua käyttää pankkien digitaalisia palveluja. Haluamme tarjota heille turvallista ja henkilökohtaista palvelua laskujen maksuun, kategoriapäällikkö Sanna Toijonen sanoo tiedotteessa.

R-Kioskilla voi käydä maksamassa laskut, joissa on viitetiedot sisältävä viivakoodi. Maksaa voi paitsi käteisellä myös R-Kioskin hyväksymillä pankki- ja luottokorteilla. Palvelumaksu on kuitenkin 4,50 euroa.

Laskunmaksu onnistuu R-kioskilla myös henkilöiltä, joilla ei ole suomalaista pankkitiliä, mutta asuinpaikka Suomessa ja suomalainen henkilökortti, ajokortti tai passi tunnistautumiseen.

- Laskumaksupalvelumme hinnat kestävät vertailun, sillä useassa pankissa konttorissa veloitetaan jo yli 5 euroa laskun maksusta. Etunamme on myös perinteisiä pankkikonttoreita laajemmat aukioloajat ja kioskit parhailla liikepaikoilla, Toijonen toteaa.

Yhteistyö R-kioskin kanssa vahvistaa Collector Bankin kuluttajapalveluja Suomessa.

- Collector Bankin vahvuuksia ovat joustavuus ja innovatiivisuus. Olemme todella iloisia voidessamme käyttää näitä vahvuuksia yhteistyössä hyvän asiakkaamme kanssa luoden markkinoille aivan uusia ratkaisuja ja palveluja, jotka helpottavat merkittävästi loppukäyttäjien elämää, toteaa Collector Bankin Suomen maksuratkaisujen johtaja Petri Koskinen.