Puuilo laajenee edelleen – avaa 25. tavaratalon Saloon

Viime vuosi oli kaupallisesti erinomainen.

Ilmoitus

Sekä verkossa että kivijalassa vahvasti kasvava Puuilo avaa uuden tavaratalon Saloon, entisiin Halikon Kodin Terran tiloihin. Remonttityöt alkavat lähiaikoina ja uusi Salon tavaratalo avataan arviolta jo huhtikuussa.

- Puuilon kasvu Suomessa jatkuu vahvana ja laajennamme verkostoamme kasvustrategiamme mukaisesti. Uskomme konseptimme ja valikoimamme olevan toimiva. Viime vuosi oli meille kaupallisesti erinomainen ja kaikki viime vuonna avatut neljä uutta tavarataloa rikkoivat aiempia ketjun avausmyyntiennätyksiä. Salo sopii kartalla erinomaisesti verkostoomme ja näkemyksemme mukaan täydentää hyvin Salon kauppatarjontaa, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela tiedotteessa.

Ilmoitus

Saarelan mukaan Salo ja tulevan myymälän sijainti muodostaa Puuilolle sopivan liiketoimintaympäristön.

- Avaamisen aikataulu on todella tiukka ja rekrytoimme jo täyttä vauhtia henkilökuntaa Salon uuteen myymälään. Puuilon kasvu jatkuu ja etsimme jatkuvasti uusia kauppapaikkoja laajentuaksemme, Saarela sanoo.

Puuilo avaa tänä vuonna uudet tavaratalot ainakin Helsingin Itäkeskukseen, Saloon ja Kokkolaan. Kokkolan tavaratalon avaamisen jälkeen Puuilo -ketju käsittää yhteensä 26 tavarataloa sekä verkkokaupan.