Puuilo avaa tavaratalon Helsingin Itäkeskukseen

On pitkään hakenut sopivia kauppapaikkoja.

Kovassa kasvussa oleva Puuilo avaa alkuvuodesta 2019 uuden tavaratalon Helsingin Itäkeskukseen. Uusi Puuilon -tavaratalo sijoittuu Kauppakartanonkadulle, entisen Itäkeskuksen K-Citymarketin tiloihin, kauppakeskus Eastonin viereen. Tiloja remontoidaan parhaillaan Puuilolle sopivaksi. Avauduttuaan tavaratalo kuuluu pinta-alaltaan ketjun suurimpiin yksiköihin. Henkilökunnan rekrytoinnit aloitetaan loppuvuoden aikana.

Ilmoitus

- Puuilo on hakenut pitkään lisää sopivia kauppapaikkoja erityisesti pääkaupunkiseudulta. Nyt meillä on mieluisia uutisia kerrottavana. Avaamme uuden tavaratalon Helsingin Itäkeskukseen, kauppakeskus Eastonin naapuriin. Tavaratalon sijainti on meille erinomainen ja ympäröivät olosuhteet mitä parhaimmat. Myös runsas määrä parkkipaikkoja löytyy suoraan kaupan edestä ja samasta tasosta. Itäkeskuksen tavaratalo on Puuilon toinen tavaratalo pääkaupunkiseudulla. Meillä on ennestään yksi tavaratalo Vantaan Virkamiehessä, joka kuuluu myynniltään ketjun suurimpiin, sanoo Puuilon toimitusjohtaja Juha Saarela tiedotteessa.

Puuilolla on Helsingin Itäkeskuksen tavaratalon avauksen jälkeen yhteensä 24 tavarataloa ympäri Suomen.

22 myymälää ja verkkokauppa

Puuilo on aiemmin tänä vuonna avannut uudet tavaratalot toukokuussa Tampereelle Turtolaan, elokuussa Järvenpäähän sekä syyskuussa Riihimäelle. Lisäksi aiemmin on tiedotettu uuden tavaratalon avauksesta marraskuussa Rovaniemelle.

Puuilo on perustettu vuonna 1982 ja yhtiö on yksi johtavista tarjoustavarataloketjuista Suomessa. Vahvasti kasvavalla yhtiöllä on tällä hetkellä 22 myymälää ympäri Suomea sekä verkkokauppa. Tuotevalikoima sisältää rakennustarvikkeet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruoat ja -tarvikkeet sekä taloustavarat. Puuilo palvelee erityisesti tee-se-itse asiakkaita sekä yrityksiä.

Viimeksi päättyneellä tilikaudella (2017-2018) yhtiön henkilöstömäärä oli n. 340 kokoaikaisiksi muutettuna ja liikevaihto n. 115 miljoonaa euroa. Yhtiön omistaa Adelis Equity Partners Fund I AB ja yhtiön toimiva johto.