PostNord muuttaa Pasilan Triplaan

Pääkonttori jättää Vantaan logistiikkakeskittymän ja siirtyy trendikkäämpään osoitteeseen.

PostNord kertoo muuttavansa pääkonttorinsa Vantaan logistiikkakeskittymästä Helsingin Pasilaan ja Triplan Workery West-toimistokeskittymään.

Aiempi pääkonttorimme sijaitsi Vantaan terminaalimme kupeessa, mikä teki liikkumisen toimipisteiden välillä helpoksi. Moni toimistotyöntekijä ei kuitenkaan kokenut olevansa kotonaan logistiikkakeskittymässä ja kaipasi ympärille palveluita sekä parempia liikenneyhteyksiä, PostNordin Head of People and Communications Katja Luotola kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Päätimme tarttua muuten niin haastavan korona-ajan tarjoamaan mahdollisuuteen ja selvittää, minkälaiset pääkonttoritilat olisivat työntekijöidemme näköiset ja tuntuiset. Missä ne sijaitsisivat ja mitä toiminnallisuuksia siellä olisi? Samalla pohdimme myös, miten pääkonttori vaikuttaa työnantajamielikuvaan tulevaisuuden työntekijöiden keskuudessa. Meillä on vahva muutosstrategia ja meidän on tärkeää sekä motivoida nykyisiä työntekijöitämme että löytää rekrytointitilanteissa juuri meille parhaat tyypit viemään muutosta kanssamme eteenpäin, hän jatkaa.

PostNord tyhjensi vanhan konttorinsa jo helmikuun lopussa ja aikoo siirtyä uusiin tiloihin, kun etätyösuosituksesta luovutaaan. Todennäköisesti muutto tapahtuu syyskuun alussa.

Uuden toimitilan suunnittelussa on PostNordin henkilökunnan lisäksi mukana suunnittelutoimisto Rune & Berg.

PostNordin työntekijälähtöinen pääkonttorihanke on arvioitu kestävän kehityksen asiantuntijoiden toimesta vastuulliseksi teoksi Planet Company -yhteisössä, PN kirjoittaa.