Posti: ”Reilut 1,5 miljoonaa pakettia”

”Torstaina ja perjantaina yhteensä yli 100 000 pakettia enemmän.”

Myös Posti raportoi vilkkaasta Black Fridaysta. Logistiikkajätti kertoo toimittaneensa Black Friday -viikon torstaina ja perjantaina yli 100 000 pakettia enemmän kuin viime vuoden vastaavana ajankohtana. Koko viikon aikana Posti toimitti yli 1,5 miljoonaa pakettia. 

Joulusesonki on meille vuoden vilkkainta aikaa ja kasvu näkyy kaikissa toimitustavoissa: paketteja menee kotiin, noudettavaksi ja postiluukkuun. Erityisen suosittu on ollut uudistunut kotiinkuljetuksemme, joka kasvoi 60 % verrattuna vuoden takaiseen. Lämmittää kovasti mieltä, että kasvu näkyy vahvasti myös suomalaisten pienyritysten kohdalla. Uskomme pakettimäärien vielä kasvavan edellisvuosien tapaan kohti joulua, Postin liiketoimintajohtaja Tommi Kässi kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Hän sanoo, että viime viikon ennätysmäinen urakka sujui hyvin.

Teemme kaikkemme, jotta asiakkaat saavat paketit nopeasti ja toivottuun paikkaan. Sesonkivalmistelut aloitettiin jo alkuvuonna. Pakettimäärien ennustamiseen on tuonut kuitenkin haasteensa muuttuva koronatilanne ja -rajoitukset. Moni asiakas haluaa välttää kauppojen ruuhkia ja tilaa ostokset suoraan kotiin, Kässi sanoo.

Posti kertoo, että kotimaan paketit ehtivät perille, kun ne lähettää viimeistään 21. joulukuuta.