Posti avaa pakettien noutopisteen Suomen suurimman verkkokauppojen varaston yhteyteen

Palvelee sekä yritys- että henkilöasiakkaita.

Ilmoitus

Postin Vantaan logistiikkakeskukseen avataan 2.7. sekä yritys- että henkilöasiakkaita palveleva uusi asiakaspiste. Lentokentän ja Kauppakeskus Jumbon läheisyydessä toimivassa asiakaspisteessä on pakettiautomaatti, josta asiakkaat voivat noutaa ja lähettää paketteja 24/7.

Asiakaspiste tarjoaa lisäksi yritysten ja henkilöasiakkaiden varastonoudot, rahti-asiakkaiden asiakaspalvelun sekä yritysten pakettipalveluja.

- Monipuoliset palvelut asiakaspisteessä hyödyttävät etenkin alueella toimivia yrityksiä. Verkkokauppojen asiakkaat voivat puolestaan saada paketin pakettiautomaattiin jopa muutaman tunnin sisällä siitä, kun lähetys on lajiteltu viereisessä logistiikkakeskuksessa, Postin pakettiprosessista vastaava Peter Staven kertoo.

Postin logistiikkakeskuksessa toimivan palveluvaraston nykyinen noutopiste siirtyy uuteen asiakaspisteeseen. Noutojen lisäksi yritysasiakkaat voivat lähettää pisteestä valmiiksi maksetut sekä sopimuksen mukaan laskutettavat kirjeet ja paketit.

Henkilöasiakkaiden terminaalista noudettavat rahtilähetykset ovat noudettavissa uudesta asiakaspisteestä, paitsi ulkomailta saapuvat rahtilähetykset, jotka noudetaan 13.8. asti edelleen Veturitien terminaalista. Tämän jälkeen myös yksityisasiakkaiden ulkomaanrahtilähetykset ovat noudettavissa uudesta asiakaspisteestä. Pakettiautomaatille on pääsy vuorokauden ympäri.