Poliisit kutsuttiin paikalle Verkkokauppa.com:in Raision alennusjonoon

"Bussilastillinen väkeä meni suoraan jonon keulille."

Ilmoitus

Raision Verkkokauppa.com:in hiljattain avatun myymälän pihalla tapahtui sunnuntaiaamuna välikohtaus, jonka johdosta poliisi saapui paikalle palauttamaan järjestyksen. Myymälä houkutteli väkeä pääsiäistarjouksilla, muun muassa Playstation 4 -pelikonsolia myytiin rajoitettu määrä alennettuun sadan euron hintaan.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Jonotus ei kuitenkaan kaikilta sujunut, vaan osa asiakkaista päätti yrittää etuilla jonossa. Iltalehteen yhteyttä ottanut nainen kertoo jääneensä ilman pelikonsolia etuilijoiden vuoksi.

Ilta-Sanomille asia kommentoinut komisario Marko Luotonen Lounais-Suomen poliisilaitokselta kertoo, että poliisi saapui paikalle aamupäivällä kello 10.20. Yksi partio riitti.

– Siellä oli jono, mutta bussilastillinen väkeä tuli ja meni suoraan jonon keulille, hän sanoo. Sehän ei toki poliisille kuulu, miten ihmiset jonottelevat, mutta siellä oli järjestyksenvalvoja, joka oli koittanut laittaa asioita järjestykseen. Häntä ryhdyttiin uhkailemaan, Luotonen sanoo Ilta-Sanomille.

Luotosen mukaan järjestyksenvalvojaa uhkailtiin suullisesti, mutta hän ei osaa kertoa uhkauksen laadusta tarkemmin. Tapauksesta ei kirjattu rikosilmoitusta.

Verkkokauppa pahoittelee

Verkkokauppa kertoo Facebook-kommentissa, että jonosta on poistettu henkilöitä, joiden on aukottomasti voitu todistaa rikkoneen jonotuksen pelisääntöjä.

- Jonosta on poistettu henkilöitä, kun olemme aukottomasti voineet todentaa, että jonotuksen pelisääntöjä on rikottu. Kaikkiin havaittuihin ongelmatilanteisiin on puututtu paikan päällä, kun niitä on huomattu vartijoiden toimesta. Paikalla ollut henkilökunta on parhaansa mukaan puuttunut kaikkiin havaittuihin epäkohtiin, kommentissa kerrotaan.

Ilmoitus

Tekstin lopuksi Verkkokauppa pahoittelee tilanteesta aiheutunutta mielipahaa ja harmia.