Pohjoismaiden kuumin verkkokauppatapahtuma jälleen Helsinkiin

Nyt voit ilmoittautua Emeet Helsinkiin.

Ilmoitus

Viime vuonna ensimmäinen Helsingissä järjestetty Emeet Nordic toi yhteen kolmesataa verkkokaupan ammattilaista Suomesta ja Ruotsista. Nyt voit ilmoittautua tämän vuoden tapahtumaan, joka järjestetään 17. toukokuuta.

-  On aivan selvää, että järjestämme Emeetin Helsinkiin myös tänä vuonna, ottaen huomioon kuinka runsaasti osanottajia viime vuoden tapahtuma keräsi ja kuinka onnistunut tapahtuma oli, kertoo Ehandel.se:n tapahtumavastaava Sanna Thurdin.

Ei kiinteää esityslistaa

Mikä tekee Emeetistä niin suositun tapahtuman on etenkin sisältö: Päivän aikana on tarjolla runsaasti erilaista sessiota, jolloin jokainen osallistuja voi löytää itselleen mielenkiintoisia teemoja. Sessioita on vetämässä Suomen ja Ruotsin osaavimpia verkkokauppiaita ja tapahtuman henkeen kuuluu, että osallistujat ovat avoimia ja aktiivisia ja osallistuvat keskusteluihin. Tapahtumalla ei ole kiinteää esityslistaa, vaan jokainen osanottaja voi halutessaan myös isännöidä sessiota ja puhua valitsemastaan ajankohtaisesta verkkokauppaan liittyvästä aiheesta.

Sanna Thurdin kertoo, että verkkokaupalla on nykyään vankka asema yhteiskunnallisessa keskustelussa, mutta harvemmin äänessä ovat itse verkkokauppiaat. Emeet sai alkunsa vastaamaan tätä tarvetta ja on vuodesta 2011 kehittynyt tapahtumaksi, jossa verkkokauppiaat voivat tavata ja keskustella ajankohtaisia alan kysymyksiä.

Ensimmäinen Emeet järjestettiin Tukholmassa vuonna 2011. Alun perin pieni tapaaminen on siitä lähtien kasvanut ja houkuttelee nykyään noin 300 osanottajaa ja noin 50 yhteistyökumppania. Emeet -tapahtumia on sittemmin järjestetty myös Helsingborgissa, Göteborgissa sekä Helsingissä (2017). Helsingin Emeet oli ensimmäinen pohjoismainen tapaaminen ja tänä vuonna tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa myös Tanskassa.

Kuumimmat puheenaiheet

Helsingin Emeetin järjestävät ruotsalainen Ehandel.se-organisaatio yhteistyössä Business Finlandin eCom Growth -kasvuohjelman kanssa.

-  Jokainen joka myy, tai haluaa myydä verkossa, voi hyötyä paljon Emeet -tapaamisesta. Verkkokauppiaiden toimittajat saavat samalla ainutlaatuisen tilaisuuden kuunnella mitkä aiheet kiinnostavat verkkokauppiaita ja mitkä juuri nyt ovat ne kuumimmat puheenaiheet alalla. Jos on kiinnostunut verkkokaupasta, niin kannattaa tulla Helsinkiin 17. toukokuuta, Sanna Thurdin kertoo.

Ilmoitus