”Pelastaa maailmaa pelikone kerrallaan”

”Koneita on myyty vuodessa jo noin 5000 kpl Taitonetti.fi -verkkokaupasta Suomessa ja Bytdator.se -verkkokaupasta Ruotsissa.”

Taitonetti Oy lanseerasi vuosi sitten GreeniX-pelikonebrändin. GreeniX-pelikoneihin on yhdistetty käytetyt yrityskoneet ja uudet näytönohjaimet. Tästä tuli heti hitti ja nyt laitteita on myyty noin 5000 kappaletta Taitonetti.fi-verkkokaupassa sekä verkkokaupassa Bytdator.se Ruotsissa.

Olemme hyvin tavoittaneet kohdeyleisön ja saavuttaneet brändäyksellä ne tavoitteet, joita sille asetettiin. Yhdistimme nimessä ekologisuuden ja vihreät arvot eli greenin ja toisaalta käytetyille koneille annettavan uuden elämän, jota kuvaa feenix-lintu. Tästä syntyi GreeniX, toimitusjohtaja Mikko Veijola kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Erityisen suosittuja GreeniX-pelikoneet ovat aloittelevien pelaajien keskuudessa, joille hinta-laatusuhteella on erityisesti merkitystä. Peliharrastusta ei ole järkevää aloittaa 1000 euron koneella, vaan alkuun pääsee erinomaisesti jo muutaman sadan euron hankinnalla.

 

Panostaa jouluun ja Black Fridayhin

Taitonetti kertoo panostavansa Black Fridayhin ja ilmeisesti myös Singles Dayhin, sillä yrityksen verkkosivulla voi tehdä aiheeseen sopivan "testin" ja löytää itselleen passelin kumppanin – tosin tietokoneen muodossa. Tarjolla on esimerkiksi syliin sopivat ja karun kauniit. Jompikumpi auttaa ehkä, jos ei muuta, niin alkuun vaikkapa nettideittailussa.

Olemme panostaneet Black Fridayhin jo 6 vuotena, mutta tänä vuonna siitä tulee erityinen. Kevään korona-epidemia siirsi kauppaa verkkoon valtavasti ja olemme osaltamme valmiita kasvavaan kysyntään, Veijola kertoo.