Partyking vuoden Halloweenistä – aikoo rikkoa 5 miljoonan euron rajan

”Tällä hetkellä menee odotettua paremmin.”

Halloween lähestyy ja Ehandel otti pulssia tulevasta pyhästä kysymällä suomalaisten suosiman bileputiikin, Partykingin, kuulumiset.

Partykingille Halloween on verrattavissa muiden verkkokauppojen joulumyyntiin.

Ilmoitus

 

”Norja ja Suomi kasvavat eniten”

Vaikka maailma on tällä hetkellä enemmän tai vähemmän sekaisin Partykingin toimitusjohtaja ja perustaja Joel Svensson kertoo Ehandelille, että suunta on ylöspäin ja tällä hetkellä heillä menee odotettua paremmin.

Tähän mennessä olemme myyneet lokakuussa noin 15 prosenttia enemmän kuin samaan aikaan viime vuonna. Tämä suuremmalla bruttovoittomarginaalilla ja matalammilla henkilöstökustannuksilla. Teemme toisin sanoen kovemmin ja tehokkaammin töitä kuin viime vuonna, mikä on mukavaa! Markkinoidemme välillä on eroa. Suomi ja Norja kasvavat eniten, kun taas Ruotsi ja Tanska ovat enemmän tasaisella tasolla ja myynti on suurinpiirtein viime vuoden tasoa. Tanskassa voimme kuitenkin nähdä koronan toisen aallon vaikuttaneen negatiivisesti myyntiin, hän kertoo.

 

Miltä prognoosi näyttää?

Toivomme, että se on tällainen lokakuun ajan ja laskemme myynnin kasvavan noin 10-20 prosenttia. Se tarkoittaa, että lokakuun myynti on palautusten jälkeen, noin 5-5,5 miljoonaa euroa. Sitä voi verrata, että normaalin kuukauden aikana se pyörii noin 1,5 miljoonaan euron tienoilla.

Kysyimme Joelilta myös milloin hän uskoo Halloween-huipun osuvan heille.

Koska Halloween osuu lokakuun viimeiseen päivään 31.10 ja se on lauantai, niin uskomme huipun olevan maanantaina ja tiistaina 26.-27. lokakuuta.

Ilmoitus

 

”Miltei tuplasti henkilökuntaa”

Koska Halloween on Partykingin joulu, niin kysyimme miltä henkilöstön määrä näyttää tällä hetkellä. Ei ole ollenkaan epätavallista, että verkkokaupat tuplaavat henkilökuntansa määrän sesonkien edellä.

Meitä on melkein tuplasti enemmän juuri nyt, verrattuna sesongin ulkopuoliseen aikaan. Se vaihtelee jonkin verran viikosta toiseen, mutta esimerkiksi tänään meitä on 102 henkilöä rakennuksessa, verrattuna normaalimäärään 50-55 henkilöä, Joel kertoi alkuviikosta.

Ja mikä tuote sitten revitään käsistä Halloweenin alla? Joel Svensson paljastaa, että se on valolla varustettu kasvomaski El Wire Purge, joka on saanut inspiraatiota kauhuelokuvasta ”The Purge”.