Palkittiin Lontoossa

Paras sisältömarkkinointikampanja.

Netprofilen Salesforcelle konseptoima ja tuottama Älyradio palkittiin Lontoossa pidetyssä ICCO Digital Awards-kilpailussa. Kansainvälisessä kilpailussa arvostettiin eritoten ideaa hyödyntää teknologiakeskeistä työkalua ajatusjohtajuuden haltuunotossa. Älyradio voitti parhaana sisältömarkkinointikampanjana.

Älyradion tekeminen yhdessä Netprofilen kanssa on hyödyllistä, mutta myös hauskaa. Studiovieraat edustavat eturivin suomalaisyrityksiä ja ajattelijoita. Keskustelemme heidän kanssaan kaikesta älykkäästä – aina johtamisesta myyntiin ja uusiin, inspiroiviin teknologioihin. Ammattimainen tuotanto ja jatkuva sparraus ovat olleet minulle erittäin hyödyllisiä Älyradion juontajana, Salesforcen maajohtaja Sami Lampinen sanoo.

Ilmoitus

Älyradiolla on meneillään kuudes tuotantokausi ja sen isäntänä on Salesforcen Suomen maajohtaja Sami Lampinen.

Netprofile sanoo ohjelman avaavan käytännönläheisesti, miten uusin teknologia on valjastettu käyttöön suomalaisissa yrityksissä ja millaista osaamista tämän päivän bisnesmaailmassa tarvitaan.

Älyradion uskolliset kuuntelijat ovat osoittaneet, että teknologia-aiheiselle bisnespodcastille on tekkimystiikkaa riisuva tarve. Älykäs keskustelu ammattilaisten kanssa tuottaa aina oivalluksia sekä keskustelijoille että kuuntelijoille. Podcast on myös viihdyttävä, helppo ja aikarajoitteista vapaa tapa imeä itseensä ammatillisesti ajankohtaista asiaa, Netprofilen partneri ja perustaja Christina Forsgård kertoo.

Älyradiolla on kuukausittain 2000 kuuntelijaa ja jaksoja on julkaistu tähän mennessä 46.

 

Netprofile kahmi menestystä

Netprofile oli ainoa suomalainen toimisto, jonka työt nousivat finalisteiksi ICCO Digital Awardseissa. Voitokkaassa kategoriassa olivat lisäksi ehdolla Netprofilen Dell Technologiesin kanssa uusittu yrityksen sisältömarkkinointi sekä DNA Busineksen kanssa tuotettu Yrittäjän Digiakatemia, joka pyrkii vähentämään yrittäjien digitaalista epätasa-arvoa. Yrittäjän Digiakatemia nappasi myös toisen finaalipaikan parhaan sosiaalisen median kampanjan kategoriassa. Yrittäjän Digiakatemia palkittiin hiljattain hopealla Berliinissä Digital Communications Awards –kilpailussa, yhtiö kertoo Ehandelille.

 

Älyradiota voit kuunnella  tästä.

Ilmoitus