Pakettikioskit mahdollistavat verkkokaupan toimitukset ja palautukset 24/7

Vuoden 2019 loppuun menessä kioskeja tullaan asentamaan yli 200 kappaletta ympäri Suomea.

Ilmoitus

Suomalainen Agora Networks tuo kaupunkilaisille Agora-pakettikioskin, jonka tavoitteena on laskea kuluttajien verkkokaupan toimitusmaksuja Clear Channelin ulkomainonnan avulla sekä tarjota monimuotoisia 24/7 palveluja. Vuoden 2019 loppuun mennessä kioskeja tullaan asentamaan yli 200 kappaletta ympäri Suomea ja konsepti viedään myös ulkomaille.

Agora-kioski on monitoiminnallinen ja ulossijoitettava verkkokaupan pakettitoimituksiin tarkoitettu robotisoitu automaatti, jonka avulla luodaan myös uudentyyppisiä älykkään kaupungin Smart City -palveluja kuten 24/7 etäkirjastoja ja etäapteekkeja. Agora-kioskit tarjoavat myös alustan ilmanlaatumittareille ja WiFi/5G tukiasemille ja osassa on lisäksi digitaalisia opasnäyttöjä.

Verkosta pääkaupunkiseudulla ja Tampereella

Agora Networks on aloittanut Agora-kioskien muodostaman verkoston rakentamisen pääkaupunkiseudulla ja Tampereella. Ensimmäinen Agora-kioski asennettiin PostNordin terminaaliin Vantaalle toukokuussa ja verkoston varsinainen rakentaminen alkoi Helsingissä Jätkäsaaren Agora-kioskin asennuksella maanantaina 12.11. Tavoitteena on asentaa yli 200 Agora-kioskia vuoden 2019 loppuun mennessä. Agora-kioskeja sijoitetaan useisiin kaupunkeihin sekä julkisille alueille että K-ryhmän kauppapaikoille.

Agora Networks on täysin suomalainen digitaaliseen ohjelmistoalustaan perustuva kansainvälinen konsepti, joka muodostaa monimuotoisen ekosysteemin. Kansainvälisessä ekosysteemissä ovat mukana Agora Networks, Clear Channel, PostNord ja Konecranes. Agora-kioski perustuu Konecranesin Agilon teknologiaan ja digitaaliset näytöt tulevat kajaanilaiselta Symbiconilta. Agora-kioski edustaa suomalaista osaamista teollisessa muotoilussa. Laitteen on muotoillut Aivan Oy.