Oktay Nuri DHL Expressin veturiksi

"Tavoitteenamme on olla aina asiakkaidemme ykkösvaihtoehto pikakuljetuspalveluissa."

Ilmoitus

DHL Express (Finland) Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.2.2019 alkaen yrityksen myyntijohtaja Oktay Nuri. Hän seuraa tehtävässä Peter Ervasaloa, joka siirtyi tammikuun alussa DHL Express (Sweden) Ab:n toimitusjohtajaksi.

Oktay Nuri aloitti uransa DHL:n palveluksessa vuonna 1999 ja on työskennellyt useissa eri tehtävissä yrityksen asiakaspalvelu- sekä myyntiorganisaatiossa, DHL Expressin myyntijohtajana vuodesta 2013. Koulutukseltaan Nuri on kauppatieteiden maisteri pääaineinaan kansainvälinen liiketoiminta ja markkinointi.

Ilmoitus

- Olen innoissani uudesta tehtävästä. Olen ylpeä DHL Expressin jatkuvasta panostuksesta henkilöstöön ja palveluidemme kehittämiseen. Tavoitteenamme on olla aina asiakkaidemme ykkösvaihtoehto pikakuljetuspalveluissa. Motivoituneet työntekijät, korkea palvelun laatu, jatkuvat investoinnit verkostoomme ja läheinen yhteys asiakkaisiin tulevat olemaan tulevaisuudessakin menestystekijöitämme
Oktay Nuri sanoo lehdistötiedotteessa.

DHL Express on Deutsche Post DHL Groupin liiketoimintayksikkö, joka on erikoistunut maailmanlaajuisiin lentopikakuljetuksiin. DHL Express kuljettaa kiireellisiä asiakirjoja ja paketteja luotettavasti ja nopeasti ovelta ovelle yli 220 maassa ja alueella. DHL Expressin Helsinki-Vantaan terminaalin sekä Euroopan päälajittelukeskuksen Leipzigin väliset päivittäiset lennot tuonnissa ja viennissä luovat yhteydet DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon.