Norja: PostNord investoi 700 miljoonaa uusiin terminaaleihin

Investoinnit ovat vuoden 2022 trendi Norjan PostNordilla.

Ehandel on kertonut vuoden aikana PostNordin laajentumisesta Suomessa. Yhtiö ilmoitti muun muassa uuden terminaalin rakentamisesta Vantaalle ja uusi Pirkkalan terminaali aloitti toimintansa syksyllä. Yhtiöllä on samanlaisia suunnitelmia myös Norjassa ja se aikoo investoida vuoden 2022 aikana uusiin terminaaleihin. Asiasta raportoi Ehandelin norjalainen sisarsivusto.

Pakettien määrän kasvu ja odotukset kasvusta myös jatkossa ovat tärkeät syyt, miksi PostNord investoi uusiin terminaaleihin, joissa on huomattavasti parempi lajittelukapasiteetti. Drammenin, Kristiansandin ja Bergenin uusien terminaalien investointikehys on lähes 700 miljoonaa Norjan kruunua pelkästään vuonna 2022, PostNord Norjan administratiivinen johtaja, Robin Olsen sanoo tiedotteessa ja jatkaa:

Ilmoitus

Oslon Alfaset-terminaalin kapasiteetti rikottiin, joten Langhusia laajennetaan keskikokoisesta terminaalista, jonka kapasiteetti on noin 50 000 pakettia päivässä, suureksi terminaaliksi, joka pystyy käsittelemään 150 000 pakettia päivässä. Laajennus on tärkeä investointi kuluttajille, mutta myös verkkokauppojen nopean toimituksen takaamiseksi ja verkkokaupan kasvuun liittymiseksi.