Nelly tekee uuden kierrätyksellisen suurpanostuksen – ”ei tarvitse tuottaa uutta”

”Pidentää tuotteiden elinikää”.

Kierrätys on kuuma peruna. Nelly käyttää nyt kierrätettyä materiaalia denimvaatteista. Kysymyksessä on vaatteet, jotka eivät ole myyneet niin hyvin kuin verkkokauppias olisi toivonut. Asia ilmenee lehdistötiedotteesta.

Tämä on meidän ensimmäinen Reborn-aloite, mutta seuraava on jo suunniteltuna ja tästä tulee luonnollinen osa liiketoimintaamme jatkossa. Käytämme materiaalit trendikkäisiin tuotteisiin, jotka olisimme luoneet joka tapauksessa, mutta ilman, että meidän täytyy tuottaa uutta, Nellyn Design Manager Madeleine von Schedvin kommentoi.

Ilmoitus

 

Niin arkeen kuin juhlaan

Näillä kankailla on siis luotu niin kutsuttuja Reborn-vaatteita. Kysymyksessä on kaikkiaan neljä vaatetta, jotka ilmestyvät kevään denim-kokoelman yhteydessä, ja vaatteet sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

Nellyn Reborn-kokoelma on loistava esimerkki, miten tuotteiden elinikää voi pidentää ja jossa luovuus ja kestävyys kulkevat käsi kädessä. Tästä tulee todella mukavaa ja jännittävää nähdä miten Nelly-asiakkaat stailaavat ja pitävät vaatteita, Linnéa Magnusson XV Productionilta sanoo.