NA-KD ilmastokompensoi nyt kaikki kuljetukset

Kaikkien kuljetusten ilmastokompensointi ja kokonaan kierrätetystä materiaalista tehdyt pakkaukset.

Kansainvälinen verkkomuotiliike NA-KD kertoi viime viikolla aloittaneensa kaikkien kuljetusten ilmastokompensoinnin. Samalla yhtiön pakkaukset vaihtuvat 100 prosenttisesti kierrätysmateriaalista tehtyihin.

Jo viime marraskuussa NA-KD ilmoitti ilmastokompensoivansa kaikki kuljetukset ja palautukset ilman, että siitä koitui asiakkaalle lisää kustannuksia. Nyt tehdyn uudistuksen jälkeen yhtiö kompensoi myös kaikkien heille sisääntulevien lähetysten kuljetukset. Tämä tehdään yhteistyössä Tricorona Climate Partner (TCP) kanssa, joka laskee kuljetuksista koituneen ilmastovaikutuksen ja kompensointi tehdään sen jälkeen CDM- ja Gold Standard-sertifioidun projektin kautta.

Ilmoitus

Kuljetukset ovat maailman toiseksi suurin hiilidioksipäästöjen lähde. Kompensoimalla kaikki kuljetuksistamme aiheutuvat päästöt, teemme suuren vaikutuksen, nopeasti. Toivomme, että useat yritykset seuraavat esimerkkiämme, NA-KD:n yksi perustajista ja COO, Oscar von Konow sanoo.

Samalla yrityksessä panostetaan vastuullisempiin pakkauksiin. Vuoden 2020 aikana he vaihtavat kaikki pakkaukset 100 prosenttisesti kierrätysmateriaalista tehtyihin pakkauksiin. NA-KD:n mukaan uudet pakkaukset säästävät 40 prosenttia hiilidioksidipäästöjä per kilo verrattuna kokonaan uuteen muoviin

Tuotemerkkinä me olemme matkalla ja ankkuroimme stategiamme siihen, mikä on asiakkaillemme tärkeää. Että luomme positiivisen vaikutuksen planeetallemme, eläimille ja kanssaihmisille, on osa sitä matkaa. Me tulemme jatkamaan yhä uusien, vastuullisten kokoelmien lanseerausta ja olemme lisänneet luonnollisten, ekologisten ja käytettyjen kuitujen määrää valikoimassamme, NA-KD:n Brand Director Natasha Billing kertoo.