Musti ja Mirri tarjoutunut ostamaan franchising-yrittäjien liiketoiminnat Suomessa

"Strateginen päätös jatkaa Mustin ja Mirrin liiketoimintaa omien myymälöiden kautta".

Musti ja Mirri kertoo tänään, että se on tarjoutunut ostamaan franchising-yrittäjien liiketoiminnat ja niihin liittyvän omaisuuden. Mustilla ja Mirrillä on Suomessa 131 myymälää ja 16 näistä on yrittäjävetoisia. Pyrkimyksenä on yrittäjävetoisten myymälöiden liiketoiminnan siirtäminen Mustille ja Mirrille vuoden 2021 aikana kokonaisuudessaan.

Tavoitteena on johtaa Musti ja Mirri -myymäläverkostoa jatkossa mahdollisimman keskitetysti, jotta toimintaa voidaan tehostaa ja jotta Musti Groupin synergiaedut voidaan hyödyntää mahdollisimman laajasti. Nykyisten franchising-myymälöiden toimiminen jatkossa osana Mustin ja Mirrin myymäläverkostoa mahdollistaa myös myymälöiden henkilökunnan, valikoiman ja järjestelmien kehittämisen yhdenmukaisesti muiden myymälöiden kanssa, Musti Groupin Suomen maajohtaja Timo Tervo kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Musti Group, emoyhtiö Mustin ja Mirrin takana, on investoinut viimeiset vuodet IT-järjestelmään, jonka odotetaan paitsi tehostavan toimintaa, myös tuovan mittakaavaetuja koko konsernissa.

Yrittäjävetoisten myymälöiden hankkimisen myötä saamme kaikkiin myymälöihin uuden skaalautuvan ja jatkuvasti kehittyvän IT-järjestelmän. Järjestelmä tukee asiakaskokemuksen parantamista entisestään, mikä luo tulevaisuuden kasvupotentiaalia, Timo Tervo sanoo.