Musti ja Mirri panostaa täysillä myymäläverkostoon – avaa neljä uutta myymälää

Myymäläverkosto kasvaa strategian mukaisesti syksyn ja kevään aikana.

Musti ja Mirri kertoo tänään avaavansa neljä uutta myymälää syksyn 2021 ja kevään 2022 aikana. Myymälät avataan Kauhajoelle, Rovaniemelle, Vantaalle Kauppakeskus Jumboon sekä Espoon Kauppakeskus Lippulaivaan. Uudet myymälät ovat osa laajentumisstrategiaa. Yhtiö kertoo asiasta tiedotteessa.

Haluamme tuoda palvelut lähemmäs kuluttajaa ja haemme kiinnostavia kauppapaikkoja kauppakeskuksista sekä muista asiakaskeskittymistä. Kaupungistumisen myötä myymälöitä avataan enemmän kaupunkeihin ja elinvoimaisiin kauppakeskuksiin, kuten Jumboon ja Lippulaivaan, mutta emme poissulje myöskään maaseutua, jos asiakasvirrat ovat riittäviä. Kauhajoki on tästä erittäin hyvä esimerkki, sillä se houkuttelee asiakkaita ympäryskunnista. Asiakaslähtöisyys näkyy siis myös kauppapaikkojen kehityksessä: tulemme sinne, missä asiakkaat jo valmiiksi asioivat, Mustin ja Mirrin maajohtaja Timo Tervo sanoo.

Ilmoitus

Mustilla ja Mirrillä on läheinen yhteistyö useiden kiinteistötoimijoiden kanssa. Näihin kuuluvat muun muassa päivittäistavaraketjut S-Ryhmä, K-Ryhmä ja Lidl. Rovaniemen myymälä on ensimmäinen Lidlin yhteyteen sijoitettu myymälä.

Erilaisten täydentävien palveluiden tuominen asiakasvirtojen äärelle, päivittäistavarakaupan palveluiden rinnalle, luo asiakkaalle hienoa synergiaetua ja auttaa arjen pyörteessä. Uuden yhteistyön myötä asiakkaidemme on mahdollista saada täydennystä sekä ihmisten että lemmikkien kauppakassiin, Lidlin kiinteistö- ja kehitysjohtaja Virpi Kaikkonen sanoo.