Musti ja Mirri lanseeraa digitaalisen Paikannus-palvelun

Yhteistyössä Elisan kanssa.

Musti ja Mirri kertoo tänään kehittäneensä yhteistyössä Elisan kanssa Paikannus-palvelun, siis pienen GPS-paikannuslaitteen, mikä kiinnitetään lemmikin valjaisiin tai remmiin. Omistaja lataa mobiilisovelluksen, jonka kautta voi nähdä muun muassa lemmikin sijainnin. Sovellus kertoo myös lemmikin aktiivisuudesta ja antaa suosituksia liikkumisesta verrattuna rotukohtaiseen liikuntamääräsuositukseen.

Haluamme tehdä lemmikkien ja niiden perheenjäsenten elämästä helpompaa, turvallisempaa ja hauskempaa. Digitaalinen Paikannus-palvelu auttaa tunnistamaan lemmikin tarpeita, helpottaa omistajan arkea ja tuo uusia ulottuvuuksia yhteistoiminnan kehittämiseksi, Mustin ja Mirrin maajohtaja Timo Tervo sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Paikantimen avulla lemmikkiin, olipa se sitten karkuteillä tai yksin kotona, voi saada myös ääniyhteyden. Musti ja Mirri kertoo, että tätä voi hyödyntää muun muassa tottelevaisuusharjoituksissa ja lieventää sitä kautta eroahdistusta, kun ihmiset palaavat nyt toimistoille.

Lemmikinomistajien on hyvä muistaa, että koirat ovat laumaeläimiä eivätkä ne luontaisesti osaa olla yksin. Yksinoloharjoituksiin on ryhdyttävä ajoissa ja edettävä vaiheittain, mutta tarvittaessa Paikannus-palvelulla voidaan tukea lemmikin yksinoloa ottamalla laitteen välityksellä ääniyhteys lemmikkiin. Tuttu ääni ja komento rauhoittavat ja luovat turvallisuudentunnetta, Timo Tervo sanoo.

Paikannuslaitteen voi ostaa ketjun myymälöistä tai verkkokaupasta.