Musti ja Mirri laajensi Wolt-yhteistyötä – tuplasi tilauksia vastaanottavien myymälöiden määrän

Lemmikkitarvikkeet kotiin jopa puolessa tunnissa - valikoimassa nyt 350 tuotetta ja suositut kausituotteet.

Onko lemmikin ruuat loppumassa tai kissanhiekkapussi ammottaa tyhjyttään? Musti ja Mirri kertoo laajentaneensa yhteistyötä kotiinkuljetuspalvelu Woltin kanssa. Wolt on kuljettanut Mustin ja Mirrin tuotteita joistakin myymälöistä vuodesta 2018. Nyt yhteistyö laajenee ja tilauksia vastaanottavien myymälöiden määrä kasvaa nykyisestä 18 kappaleesta 39 myymälään. Palvelu on saatavilla kautta maan ja uusina kaupunkeina mukaan tulevat Hyvinkää, Järvenpää, Raisio, Nokia, Pori, Kouvola ja Joensuu. Samalla Musti ja Mirri kartutti Wolt-valikoimansa kymmenkertaiseksi.

Wolt-valikoima koostuu 350 suosituimmasta tuotteesta sekä kausituotteista ja mukana on uusia merkkejä sekä tuotesarjoja. Kotiin voi tilata niin kuiva- kuin märkäruokia, leluja, hygienia- ja hoitotuotteita ynnä muuta.

Ilmoitus

Erinomainen asiakaskokemus on sekä Mustin ja Mirrin että Woltin toiminnan ytimessä, minkä vuoksi yhteistyön laajentaminen oli luonnollinen jatkumo. Yhdessä pystymme palvelemaan entistä laajempaa asiakasjoukkoa aikaisempaa monipuolisemmin. Kesäkuumalla lemmikin viilentäminen sekä ilahduttaminen juuri tilatulla ja nopeasti kotiintoimitetulla koiran uima-altaalla ei juurikaan voisi olla helpompaa, maajohtaja Timo Tervo sanoo tiedotteessa.

Wolt-tilauksen valttia on sen nopeus. Toimitus tapahtuu noin puolen tunnin ja tunnin sisällä.

Palvelumme on vahvasti kiinni ihmisten arjessa, eikä se vaadi suunnittelua tai ennakointia. Jos jotain puuttuu tai tilanne muuttuu nopeasti, tarpeeseen vastaaminen on helppoa ja nopeaa. Olemme yhtälailla Woltilla iloisia, että saamme palvella kasvavaa lemmikkivanhempien joukkoa entistä paremmin ja laajemmin, Woltin toimitusjohtaja Henrik Pankakoski sanoo.