Motonet lähtee Ruotsin valloitukseen

Avaa ensimmäisen tavaratalon vuonna 2023.

Broman Groupin omistama Motonet-ketju lanseerataan Ruotsissa. Yhtiö kertoo tiedotteessa, että tavoitteena on rakentaa useamman tavaratalon ketju lähivuosien aikana. Ensimmäinen tavaratalo avaa ovensa vuonna 2023. Yhtiö varautuu kasvuun ottamalla käyttöönsä myös huippumodernin automatisoidun varaston Keravalla.

Kansainvälistyminen on osa strategiaamme. Meillä on luja usko Motonetin uniikkiin konseptiin, joka tarjoaa tuotteita ja palveluita aktiivisille ja harrastaville ihmisille. Viemme Ruotsiin kokonaisen ketjun eli suunnitteilla on useampia tavarataloja ja verkkokauppa, Motonetin toimitusjohtaja Toni Stigzelius kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Tavaratalojen määrää länsinaapurissa ei ole vielä lyöty lukkoon.

Motonet kirjoittaa edelleen, että konsepti tulee olemaan sama kuin Suomen tavarataloilla.

Ruotsi on vielä Suomea vahvemmin palveluyhteiskunta. Motonetin vahvuus on innovatiivisten palveluiden tarjoaminen ja jatkuva lisääminen monipuolisen tuotevalikoiman rinnalla. Tavaratalojemme ympärille rakentuu kokonainen autoilijan palvelukeskus: kattavaa varaosavalikoimaa täydentävät muun muassa korjaamopalvelut ja auton pesu- ja imurointimahdollisuus, Stigzelius sanoo.

Motonetillä on entuudestaan yksi tavaratalo Tallinnassa.

 

Varautuu kasvuun automaatiovarastolla

Broman Groupiin kuuluva Broman Logistics varautuu kasvuun ottamalla syksyn aikana käyttöön uuden automaatiovaraston Keravalla. 97 prosenttia uuden varaston tuotteista käsitellään automaatioavusteisesti.

Keravan automaatiovarasto edustaa Euroopan kehittyneintä teknologiaa. Keskuksen käyttöönotto mahdollistaa meille verkkokauppamme kategorioiden ja valikoiman laajentamisen. Oma tuontimme on kasvanut koko ajan ja kasvaa edelleen. Keskus mahdollistaa myös tavaran entistä nopeamman käsittelyn ja läpimenon, Broman Groupin toimitusjohtaja Antti Tiitola sanoo.

Nyt käyttöön otettavaa logistiikkakeskusta aiotaan laajentaa entisestään, mikä varmistaa riittävät tilat myös tulevina vuosina. Rakennustyöt alkavat vielä tämän vuoden puolella ja laajennuksen arvioidaan olevan käyttövalmis vuoden 2024 alussa.

Ilmoitus

Broman Logistics kertoo, että logistiikkakeskukseen on laajennuksen jälkeen investoitu yhteensä 70 miljoonaa euroa.