Minna Parikka lopettaa yritystoiminnan – ”Kiitos näistä vuosista, I love you guys”

Minna Parikka lopettaa yritystoiminnan vuoden 2020 lopussa.

Minna Parikan myymälä Helsingin Aleksanterinkadulla suljettiin heinäkuussa ja sen jälkeen brändin tuotteita on voinut ostaa vain verkkokaupasta. Yhtiö ilmoitti tänään, että Minna Parikka lopettaa toimintansa joulukuussa ja viimeinen mahdollisuus ostaa brändin kenkiä on 20. joulukuuta.

Tieto lopettamisesta tuli melko yllätyksenä, sillä brändillä menee hyvin ja Minna Parikan kenkiä, ”Parikoita”, löytyy muun muassa Harrodsin, Selfridgesin ja Galeries Lafayetten tavarataloista.

Ilmoitus

Minna Parikka-verkkokaupassa myynti on ollut kuluvana koronavuonna huimassa kasvussa. Nettomyynti kasvoi kevään aikana parhaimmillaan 150 prosenttia edellisvuoteen verrattuna, yhtiö kertoo. Kivijalkamyymälän sulkemisesta huolimatta kokonaismyynti on kasvanut tänä vuonna 21 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

Syy lopettamiseen on henkilökohtainen eikä taloudellinen tai pandemiasta johtuva.

Olen saavuttanut urallani kaiken mitä halusin: omannäköiseni brändin, kansainvälisen menestyksen, uskolliset fanit, sekä vapauden matkustaa ja nähdä maailmaa. Tänä vuonna juhlin 40-vuotissyntymäpäivääni ja 15-vuotista taiteilijauraani. On aika todeta, että 40-vuotiaan Minnan unelmat näyttävät erilaiselta kuin 25-vuotiaan Minnan. Brändi on aina mennyt rohkeasti eteenpäin, ja sama rohkeus on ollut brändin menestyksen salaisuus. Tämä menestys antaa minulle suuntaa ja motivaatiota uudelleen määrittää polkuni ja etsiä uusia seikkailuja, Minna Parikka kirjoittaa lehdistötiedotteessa.

Lopettamispäätös ei ole äkkinäisen mielijohteen tulos vaan sitä on harkittu jo pitkään.

Kiitos näistä vuosista, I love you guys! Olen kiitollinen, että olen voinut tehdä tätä 15 vuotta, ja kiitos siitä kuuluu faneille. Olen päässyt toteuttamaan kaikki villeimmät kenkäunelmani, ja joku on oikeasti ostanut niitä! Olen onnellinen ja otettu siitä, että on löytynyt paljon muitakin naisia joilla on samanlainen mielenmaisema kuin minulla. Vuosien aikana olemme pystyneet luomaan jotakin enemmän kuin kenkiä – yhteisön, hän jatkaa.

Minna Parikka-verkkokauppa jatkaa toimintaansa 20. joulukuuta saakka. Lisäksi kenkiä saa keväällä vielä Stockmannin tavarataloista Helsingistä, Turusta, Tampereelta ja Tapiolasta.

Entä mitä Minna suunnittelee seuraavaksi? Se jääköön nähtäväksi! yhtiö kirjoittaa.

Ilmoitus