Mediteam avaa terveydenhoitotuotteiden verkkokaupan

Apua arjen askareisiin.

Terveydenhoitotuotteiden ja –palvelujen erikoisosaaja Mediteam on avannut verkkokaupan jälleenmyyjätoiminnan oheen. Verkkokaupan toivotaan tuovan kaivattua helpotusta esimerkiksi liikuntaesteisille, haja-asutusalueella asuville ja liikkumisen haastavana kokeville ikäihmisille.

Ilmoitus

- Vaikka jälleenmyyjäverkostomme on jo varsin laaja ja ulottuu läpi Suomen, koimme, että verkkokaupalle olisi tarvetta. On paljon ihmisiä, jotka kaipaisivat apua arkeensa, mutta joiden on hankala päästä ostoksille lähimmän jälleenmyyjämme luokse, kertoo Mediteamin toimitusjohtaja Raija Kanniainen tiedotteessa.

Asiantuntija-apua saatavilla

Verkkokaupan tuotevalikoima tukee arjen askareita. Pienapuvälineiden lisäksi verkkokaupasta löytyy liikkumista helpottavia tukia, tyynyjä, patjoja sekä tukisukkia. Lisäksi verkkokaupassa pääsee tutustumaan hoitosukkavalikoimaan.

- Jotta verkkokaupasta ostaminen olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa, asiantuntija-apumme on kätevästi saatavilla. Asiakaspalvelu toimii chatin, puhelimen sekä sähköpostin välityksellä, huomauttaa Kanniainen.