Matkahuolto rekrytoi painavia nimiä – keskiössä digitaalisuus, kestävyys ja vastuullisuus

Matkahuolto kertoo tänään vahvistaneensa organisaatiotaan kesän ja syksyn aikana.

Yrityksen uusi kehitysjohtaja vaikutti aiemmin Postnordilla, vastuullisuuspäällikkö RAY:n ja Veikkauksen vastuullisuuspuolella ja markkinointipäällikkö maineikkaalla hasan & partnersilla. Matkustaja- ja liikennepalveluiden kaksi uutta kehityspäällikköä puolestaan tuovat mukanaan kestävän liikenteen ja joukkoliikenteen digitaalisten palveluiden osaamista, Matkahuolto kertoo tiedotteessa.

Matkahuollon kehitystä ovat viime vuosina ohjanneet asiakaskokemus, digitaalisuus ja vastuullisuus. Yhtiö kertoo, että tavoitteena on uudistaa liikkumista ja logistiikkaa koko Suomessa ja he aikovat panostaa seuraavien vuosien aikana erityisesti vastuullisuustyöhön, kansainvälistymiseen ja brändin sekä viestinnän kehittämiseen. Tavoitteet näkyvät myös nyt julkistetuissa rekrytoinneissa.

Ilmoitus

Matkahuollon kehitysjohtajana aloitti 3. elokuuta Jani Ståhlhammar, joka on aiemmin toiminut PostNordilla operatiivisen toiminnan johtajana. Nyt hän vastaa Matkahuollon toiminnallisen laadun kehittämisestä sekä yhtiön kansainvälistymisestä. Ståhlhammar näkee Matkahuollon uutena mahdollisuutena. 

Matkahuollossa on menossa isot muutokset, ja koen että oman osaamiseni kautta voin tuoda yritykselle lisäarvoa sekä rakentaa kansainvälistymisstrategiaa yhdessä muun organisaation kanssa, hän sanoo.

Vastuullisuuspäällikkö Jaana Korkiakoski siirtyy yhtiöön rahapelialalta. Hän on toiminut aiemmin RAY:n ja Veikkauksen vastuullisuustehtävissä.

Markkinointipäälliköksi on rekrytoity Olessia Kozlova, joka on työskennellyt aiemmin markkinointitoimisto hasan & partnersin strategina.

Petra Rusi siirtyy yrityksen sisällä nyt viestintäpäällikön tehtävään.

 

Meneillään suuri muutos

Matkahuolto kertoo edelleen, että yrityksessä on meneillään suuri murros ja ennennäkemätön digitaalinen kehitys.

Tästä esimerkkinä se julkaisi viime vuonna Reitit ja Liput-sovelluksen, mikä on maailman ensimmäinen valtakunnallinen, eri joukkoliikennemuodot yhdistävä ja osoitteesta osoitteeseen reitittävä sovellus. Sen kautta voi ostaa myös liput.

Ilmoitus

Matkustaja- ja liikennepalveluihin on niin ikään rekrytoity kaksi kehityspäällikköä. Jonanna Taskinen aloitti yhtiössä heinäkuun alussa ja hänen työnsä painottuu kutsuliikennepalveluihin. Taskinen siirtyy tehtävään Kyyti Groupilta, jota hän on ollut perustamassa ja toiminut yhtiön tuotejohtajana. 

Taskisen rinnalla on aloittanut Jari Honkonen, joka vastaa Matkahuollolla kansallisen data-alustan kehityksestä. Hän siirtyy tehtävään Forum Viriumilta, jossa hän on ollut mukana muun muassa älyliikenteen innovaatioprojekteissa.

Myös pakettipalveluita vahvistetaan ja pakettipalveluiden kehittämisestä ja tuottamisesta vastaa Schenkeriltä uuteen virkaan siirtynyt Janne Reiman.

Johanna Häkkinen aloittaa Pakettipalveluiden liiketoimintapäällikkönä 1. lokakuuta. Hänen vastuullaan ovat pakettipalvelut kuluttaja-asiakkaille. Hän siirtyy tehtävään Postilta.