Matkahuolto Helsinki Priden viralliseksi yhteistyökumppaniksi

”Monimuotoisuus ja tasa-arvo ovat tärkeä teema meidän työyhteisössämme.”

Matkahuolto kertoo tänään lähtevänsä Helsinki Priden yhteistyökumppaniksi. Yhtiö on Priden ensimmäinen logistiikkakumppani.

Lähdimme Priden kumppaniksi, koska haluamme antaa tukemme yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja ihmisoikeuksien edistämiseksi. Monimuotoisuus ja tasa-arvo ovat tärkeä teema meidän työyhteisössämme. On tärkeää, että jokainen voi olla oma itsensä työpaikalla sekä tuntea olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi. Kehitämme monimuotoisuutta ja tasa-arvoa jatkuvasti erilaisilla toimenpiteillä ja kannustamme myös yhteistyökumppaneitamme ottamaan huomioon nämä asiat heidän toiminnassaan, Matkahuollon henkilöstöjohtaja Hanna Laakso sanoo tiedotteessa ja jatkaa:

Ilmoitus

Tavoitteenamme on taata työyhteisö, jossa kaikkia kohdellaan yhdenvertaisesti, reilusti ja oikeudenmukaisesti. Huomioimme monimuotoisuuden niin päivittäisessä toiminnassa kuin päätöksenteossa.

Helsinki Pride on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma, mikä pidetään tänä vuonna 28.6-4.7 hybriditapahtumana. Fyysisten tapahtumien lisäksi ohjelmaan voi osallistua myös virtuaalisesti.

Aiomme tuoda laajaa näkyvyyttä Pridelle ja lisätä kuluttajien tietoisuutta sen tärkeästä sanomasta. Pride-viikon kunniaksi meille on tulossa esimerkiksi pakettipalveluiden tarjous, asiakaskokemus- ja markkinointijohtaja Johanna Haanpää sanoo.