Matkahuolto avaa ensimmäiset ulossijoitetut automaatit

Ensimmäiset avataan Turkuun, Tampereelle ja Ouluun.

Matkahuolto kertoo tänään avaavansa ulossijoitettavia automaatteja asemien yhteyteen kolmessa eri kaupungissa heinäkuussa. Uudet automaatit on sijoitettu katoksien alle ja ilkivallan varalta niiden yhteydessä on kameravalvonta. Muuten automaatit toimivat, kuten sisäautomaatitkin.

Matkahuollon kuljettamien pakettien määrä ja markkinaosuus ovat kasvaneet vuosittain, ja automaatit kasvattavat koko ajan suosiotaan. Seuraamme asiakaskokemusta ja palvelupisteiden täyttöasteita jatkuvasti. Tämän pohjalta kasvatamme palveluverkostoamme ja teemme tarvittaessa muutoksia myös ohjauksiin. Alkuvuonna olemme pystyneet kuljettamaan yli 97 % paketeista juuri asiakkaan valitsemaan noutopisteeseen, Matkahuollon Pakettipalvelujen johtaja Kati Nevalainen sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

 

Lisää kasvua syksyllä

Matkahuolto aikoo kerätä kokemuksia ensimmäisistä ulkoautomaateista ja kasvattaa sen jälkeen ulkoautomaattiverkostoaan.

Matkahuolto toteuttaa ulkoautomaatit yhteistyössä kasvuyhtiö Smartmilen kanssa.

On hienoa tuoda ulkoautomaatit markkinoille ensimmäisenä Matkahuollon kanssa. Laajennamme yhteiskäyttöisten automaattien verkostoamme vahvasti tämän vuoden aikana Suomessa, ja ulkoautomaateilla on tässä vahva rooli. Teemme yhteistyötä useiden alan johtavien automaattitoimittajien kanssa, joilla on pitkä kokemus ulkoautomaateista, Smartmilen toimitusjohtaja Aku Happo sanoo.

Matkahuollon palvelupisteeseen kuuluu lähemmäs 2000 palvelupistettä, joista 600 on pakettiautomaatteja.