Mäntsälästä pyöritetään kiinalaista verkkokauppaa – e-ville tuo maahan elektroniikkaa

Tunnin ajomatkan sisällä asuu miljoona suomalaista.

Ilmoitus
Mäntsälässä toimiva e-ville on perustettu Ville Majasen toimesta jo yli 10 vuotta sitten. Verkkokauppa maahantuo elektroniikkatuotteita Kiinasta. Kontakteja ja yhteistyökumppaneita on kertynyt jo vuodesta 2006, Villen ollessa Hongkongissa vaihto-opiskelijana.
Yritys kertoo lehdistötioedotteessa, että ostaessasi e-villeltä voi luottaa siihen, että tuote on hankittu luotettavien yhteyksien kautta ja ovat suomalaisten hyväksymiä ja testaamia. Takuuhuollot ja asiakaspalvelu hoituvat kätevästi suomeksi Mäntsälässä.

- Sijoittumisessa Mäntsälään e-villen verkkokaupalle tärkeää olivat kohtuuhintaiset varastotilat, sekä lyhyt etäisyys lentokentälle ja Vuosaaren konttisatamaan. Myös asiakkaiden tavoitettavuus Mäntsälästä on hyvä. Tunnin ajomatkan sisällä asuu miljoona suomalaista. Matkahuollon bussiyhteyksillä tavoitetaan Mäntsälästä vuorokaudessa lähes 100 prosenttia suomalaisista verkkokauppa-asiakkaista,  e-villen Ville Majanen sanoo lehdistötiedotteessa.

Paitsi e-villen verkkokaupan kustannustehokkaan ja nopean logistiikan, myös imagon kannalta Mäntsälä on tuntunut  Majasen mielestä hyvältä.

- Mäntsälässä on tilaa yrittää. Alusta asti valinta on tuntunut hyvältä ja sanalla sanoen toimivalta. Mäntsälä toimii e-villen verkkokaupalle tosi hyvin! Tilat on edullisia, kulkuyhteydet pelaa. Tervetuloa muutkin verkkokaupat Mäntsälään!