Lindex ja Nelly yhteistyöhön

Lisää mallistoja myöhemmin.

Lindex on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Nelly-verkkokaupan kanssa vahvistaakseen kilpailukykyään ja asemaansa kaupan eri aloilla. Jatkossa Nelly myy Lindexin alusvaatemallistoa ja myös muita Lindex-mallistoja on mahdollisesti tulossa myyntiin Nellyyn.

Ilmoitus

- Me Lindexillä uskomme, että verkkokauppa sekä fyysiset myymälät tukevat toisiaan ja yhdessä ne auttavat parantamaan kilpailukykyämme. Lindexin verkkokauppa avattiin noin kymmenen vuotta sitten, ja yhteistyö Nellyn kaltaisen merkittävän verkkokauppakumppanin kanssa on luonnollinen seuraava askel, kertoo Lindexin Digital Partnerships Manager Sophie Ready tiedotteessa.

Tutuksi uudelle asiakaskunnalle

Nelly on yksi Pohjoismaiden suurimmista muotiverkkokaupoista. Yhteistyön myötä Lindexin alusvaatteet tulevat nyt tutuksi uudelle, muotitietoiselle yleisölle.

Lindex on yksi Pohjois-Euroopan johtavista muotiketjuista ja se on osa suomalaista pörssinoteerattua Stockman-konsernia. Lindexin valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita sekä lastenvaatteita.