Lidl Plus laajentaa tarjontaa kumppaneidensa digitaalisilla palveluilla

Samalla hyvästit, jos niin haluaa, paperiselle kassakuitille.

Lidlin etusovellus on ladattu jo yli miljoona kertaa. Halpaketju kertoo tänään, että sitä testataan ja kehitetään jatkuvasti. Torstaista alkaen Lidl Plus tarjoaa uusien kumppaneidensa digitaalisia palveluita, kuten Telian Dot-liittymän, Nextoryn äänikirjapalvelun sekä MySafetyn vakuutusturvaa verkossa tapahtuvaa kiusaamista ja loukkauksia vastaan.

Olemme halunneet tuoda Lidl Plus -etuohjelmaan sellaisia palveluita, jotka ovat kiinni tässä ajassa. Maailma muuttuu, mikä tarkoittaa uusien digitaalisten palvelujen tuloa markkinoille. Lidlin digitaalinen etuohjelma on otettu vastaan innokkaasti, joten nämä palvelut on suunnattu erityisesti Lidl Plus -asiakkaita silmällä pitäen, Lidlin digitaalisten palveluiden kehityksestä vastaava Jussi Hulkko kertoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Lidl Plus-etuohjelmaan ilmestyi ensimmäisten kumppaneiden tarjoamia etuja jo aiemmin kesällä, kun Kotimaan Energia ja BookBeat liitettiin mukaan. Kokemukset ja tulokset näistä kahdesta palvelusta ovat olleet hyviä.

Asiakkaat ovat ottaneet hyvin vastaan Lidl Plus -sovelluksen tarjoamat lisäpalvelut, jotka saa helposti samasta sovelluksesta. Kumppaneiden tarjoamia palveluita tulee tulevaisuudessa lisää, Hulkko sanoo.

 

Hyvästit paperiselle kuitille

Torstaina Lidl aktivoi myös toiminnan, jota on toivottu pitkään. Se mahdollistaa paperikuitista luopumisen ja asiakas saa vain digitaalisen kuitin. Tämä niille, jotka haluavat mieluummin näin. Toiminnan voi valita Lidl Plus-kortin yhteydessä eli asiakas avaa sen sovelluksessa ja aktivoi ominaisuuden ”Haluan vain digikuitin”. Sen jälkeen paperinen kuitti ei enää tulostu, kun kortti skannataan. Kassalla myös myyjä saa ilmoituksen tästä.

Tulostetuista kassakuiteista tulee vuosittain kymmeniä tuhansia rullia kuittipaperia, joka heitetään hukkaan. Lidlissä panostetaan nyt vahvasti vastuullisuuteen ja mahdollistetaan myös asiakkaille paperiton asiointi kassalla. Digikuitti on yhtä pätevä kuin paperinen kuitti ja se löytyy aina Lidl Plus -sovelluksesta. Kuitti toimii tarvittaessa myös takuukuittina, joten siitäkään ei tarvitse huolestua, Lidl Plus-tiimin vetäjä Noora Kiljunen sanoo.