Lemmikeille avattiin oma sosiaalisen median yhteisö

Facebookin tapainen lemmikkiyhteisö aikoo myös kansainvälistyä.

Meitä koiriahan on maailmassa lähes puoli miljardia ja kissojakin lähes 400 miljoonaa, puhumattakaan kaikista muista lemmikeistä marsuista hevosiin ja papukaijoihin. Tulevaisuudessa Pezziessä voit siis seurata lemmikkiesi lajitovereiden edesottamuksia missä päin maailmaa tahansa, yhtiö kertoo tiedotteessa.

Pezziessä voi jakaa paitsi kuvia, saada myös tietoa ja verkostoitua muiden samanhenkisten kautta. Profiilin voi hankkia niin itselle kuin eläimelle.

Ilmoitus

Projektin kehitystyöhön on laitettu kahden vuoden aikana lähemmäs 0,5 miljoonaa euroa.

Aloitimme meillä koirilla ja muut lemmikkiryhmät tulevat mukaan pian. Myös alustan ominaisuudet monipuolistuvat jatkuvasti. Nyt kannattaakin olla edelläkävijä ja liittyä heti mukaan seuraamaan koiramaailmaa, ennen kuin kissat tulevat valtaamaan oman tilansa. Onneksi bittiavaruudessa tila ei kuitenkaan lopu kesken, joten kaikki eläinlajit pääsevät loistamaan, kissatkin, Pezzie kirjoittaa.

Palvelussa on tarjolla, Pezzien mukaan, hyödyllisiä toimintoja, kuten muistutus eläimen rokottamisesta, ja kasvattajille se tarjoaa paikan markkinoida pentueita. Myös sidosryhmillä on mahdollisuus mainostaa alustalla.

 

Hyväntekeväisyyttä

Pezzien keskeinen ajatus on heidän omien sanojensa mukaan hyvän tekeminen, kuten turvallisten kotien löytäminen Rescue-eläimille eri maissa ja lahjoitusten antaminen.

Sivusto lupaa samalla, että käyttäjä omistaa kaiken datan itsestään. Ilmaisen profiilin lisäksi alustalla on erilaisia maksullisia versioita.

Pezzie avattiin Suomessa kuun alussa ja se aikoo lähteä kansainvälistymään, ensin Ruotsiin ja Keski-Eurooppaan, he kertovat tiedotteessa. Pezzie on suomalaisomisteinen.

Ilmoitus