Lelujätti Jollyroom sai uuden toimitusjohtajan

Jollyroom Groupin hallitus on valinnut Mattias Jacobssonin uudeksi toimitusjohtajaksi.

Tunnen oloni arvostetuksi, iloiseksi ja innokkaaksi saadessani johtaa Jollyroomia yhdessä sitoutuneiden työntekijöiden, osaavien päälliköiden ja tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Organisaatio on työskennellyt ahkerasti monen vuoden ajan kehittääkseen yritystä vastaamaan tulevaisuuden kaupankäynnin haasteisiin. Uskon vahvasti visioomme olla tulevaisuudessa yksi Euroopan suurimmista lastentarvikkeiden verkkokaupoista, Jollyroomin tuore toimitusjohtaja Mattias Jacobsson sanoo tiedotteessa.

Yhtiö saa samalla uuden HR-päällikön, kun Terese Fernbergin tilalle nousee useita vuosia yrityksessä työskennellyt Nicole Berger.

Ilmoitus

 

”Uskomaton matka”

Jollyroomin perustaja ja nyt entinen toimitusjohtaja Ole Sauer siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi ja Terese Ferbring, joka perusti Jollyroomin yhdessä miehensä Olen kanssa vuonna 2009, siirtyy neuvonantajaksi ja komitean puheenjohtajaksi ottaen jatkossa kantaa organisaatiokysymyksiin.

Meillä on sisäisesti erittäin hyviä johtajia, jotka ovat myös kehittyneet hyvin ja olleet kanssamme pitkään. Näemme mahdollisuuden ottaa erilainen rooli ja osallistua kokonaisvaltaisesti. Se on jännittävä tilaisuus sekä Nicolelle että Mattiakselle, mutta myös minulle ja Tereselle, Ole Sauer kommentoi Ehandelin sisarsivuston haastattelussa.

 

Mistä olette ylpeimpiä tähänastisessa työssänne?

Tämä on ollut uskomaton matka - ja se jatkuu. Ensimmäinen tärkeä tavoite oli tulla Pohjoismaiden suurimmaksi. Se oli myös tämän matkan ensimmäinen osa. Viime vuosina olemme vihdoin koonneet koko liiketoiminnan Torslandaan (Ruotsiin, toimi. huom.)  Campus Jollyroomiin, jossa on yli 75 000 neliömetriä varastoa, toimisto ja ravintola. Nämä ovat erittäin tärkeitä virstanpylväitä. Sitten olemme löytäneet monia todella taitavia ihmisiä mukaan toimintaan, Sauer kommentoi.

Ole Sauer kertoo edelleen muun muassa, että suuri fokus yhtiön toiminnassa tällä hetkellä on jo joulumyynnissä.

Ilmoitus