Lekmerin perustaja palaa kuvioihin, ”tech-startup” vanhemmille

Helpottaa vanhemmuutta sovellusten avulla.

Ilmoitus

Patric Palmefjord, joka oli mukana perustamassa verkkokauppaa nimeltä Lekmer 2006, häipyi verkkokaupan valokeilasta kun Lekmer myytiin Oliro Groupille. Nyt hän palaa takaisin mukanaan uusi ”tech-startup” nimeltään Stroller.

”Tarvitaan uudenlaista ajattelutapaa”

Ajatuksena on että Stroller tuo esille ja myy digitaalisia tuotteita, jotka helpottavat vanhemmuutta. Ensimmäisenä tuodaan esille kaksi sovellusta, jotka lehdistötiedotteen mukaan toimivat ”yhdistettynä alustana raskausajasta ensimmäisiin vauvavuosiin.”

- Huomasimme että on olemassa kysyntää digitaalisille tuotteille raskaana olevien ja perheiden kohdalla, jotka myös huomioivat erilaiset perhemuodot. Tarvitaan uudenlaista ajattelutapaa ja lisää käyttäjäystävällisiä apuvälineitä jotka antavat täsmennetyn kuvan perheen tarpeista, sanoo yhteisperustaja ja tj Patric Palmefjord lehdistötiedotteessa.

Kun lataa jonkin Strollerin sovelluksista saa muun muassa osakseen osuvia tarjouksia sekä mahdollisuuden löytää muita vanhempia ja tulevia vanhempia omalta lähialueeltaan.

Kasvua Pohjoismaihin ja Eurooppaan

Srollerin, jonka perustajia ovat Palmefjordin lisäksi myös Amanda Avsan ja Andreas Ovefelt, tavoitteena on olla raskausaiheisten sovellusten ilmeinen toimija Ruotsissa.

- Pitkällä tähtäimellä kehitämme lisää sovelluksia ja tuotevalikoimaa perheille. Haluamme myös kasvaa muilla markkinoilla sekä Pohjoismaissa että Euroopassa koska tänä päivänä ei ole mitään meidän konseptiamme muistuttavaa, sanoo Amanda Avsan, joka myös on yrityksen CMO.