Lager 157: ”Lanseeraus on mennyt yli odotusten”

Pahoittelee, jos kivijalkaliikkeen sijainti ”Turussa” on aiheuttanut sekaannusta.

Lager 157 lanseerasi äsken, ensin verkkokaupan ja nyt Black Fridayn alla kivijalkaliikkeen Turun läheisyydessä sijaitsevassa Raision kaupungissa. Ehandel kysyi yhtiön tuoreimmat kuulumiset, kun avajaisista on nyt kulunut pari päivää.

Niin verkkokaupan kuin Raisiossa sijaitsevan myymälän lanseeraus on mennyt yli odotusten. Me olemme pieni organisaatio eikä meillä ole suurta kokemusta kansainvälisestä kaupasta sen lisäksi, mitä me olemme oppineet matkan varrella Norjasta. Silloin tulee erityisen iloiseksi, kun vastaanotto uusilla markkinoilla on näin lämmin, Lager 157:n operatiivinen johtaja Johanna Winther kertoo.

Ilmoitus

Alku on ollut todella lupaava ja päivä verkkokaupan avaamisen jälkeen matkaan lähti viisi lastipallillista paketteja.

Lähetimme laivarahtina viisi lastipallia paketteja Suomeen heti seuraavana päivänä, kun olimme avanneet verkkokaupan ja aktiviteetti sivustollamme on jatkunut. Erityisen suuri kiinnostus on ollut farkkuihimme sekä ulkoiluvaatteisiin. Black Week-tarjouksien sijaan meillä on ollut hienoja avajaistarjouksia suomalaisessa verkkokaupassa ja on sunnuntaihin saakka. Nyt tarjoamme myös Black Friday-tarjousta mustista farkuista 10 eurolla, mikä on todella arvostettu, hän jatkaa.

 

Entä sitten paikan sijainti? Sijainniksi kerrottiin aluksi Turku, mutta tosiasiassa myymälä sijaitsee Raisiossa, mikä sai kaupungin asukkaat ottamaan joukolla yhteyttä Ehandeliin.

Minun pitää pyytää Raision asukkailta anteeksi, että markkinoimme liikkeen olevan Turussa. Se ehkä johtaa sekaannukseen, missä myymälä sijaitsee, mutta se ei ollut tietoinen kikka, vaan me olimme käsittäneet asian niin, että Raisio kuuluu niin sanottuun Suur-Turkuun, kuten sanoisimme Ruotsissa, ja se oli myös meidän tapamme toivottaa kaikki lähialueen ihmiset tervetulleiksi, Johanna Winther kertoo.

Lager 157:ssä ollaan kiitollisia kaikille, jotka ovat vierailleet myymälässä ja tulivat avajaisiin. Pandemia ei vaikeuttanut asioita.

Kaikki pitivät etäisyyttä muihin seurueisiin ja myymälän koko 3000 neliömetriä on niin suuri, että henkilökunnan ja asiakkaiden on helppo pitää toisiinsa etäisyyttä myös myymälän sisällä, hän sanoo.

Lager 157 on otettu vastaanotosta ja lupaa tehdä parhaansa asiakkaidensa hyväksi. Myymälän valikoimaa on myös jouduttu täydentämään heti avajaisten jälkeen.

Ilmoitus

Päivä myymälän avaamisen jälkeen lähetimme täydennystä kaikkein suosituimpien tuotteiden kohdalla, joten päivä alkoi siis todella aikaisin, jotta ehdimme saada tuotteet ajoissa perille ennen viikonloppua, Johanna Winther päättää.