Lager 157 laajentaa hurjaa vauhtia – avaa kolmannen myymälän Suomessa

Myymälä Jyväskylässä avaa ovensa kesäkuun puolivälissä.

Muun muassa outdoor- ja denimvaatteita myyvä Lager 157 ilmoitti eilen avaavansa kolmannen myymälänsä Suomessa. Yhtiö allekirjoitti sopimuksen liiketiloista Jyväskylässä viime viikolla.

Selkeä proof of concept niin Norjassa kuin Suomessa, joissa myymälät toimittavat laatua yhdessä ruotsalaissisariensa kanssa, vaikka olemmekin olleet molemmilla markkinoilla lyhyen aikaa ja meillä on vähemmän paikallista tuntemusta. Tiedämme myös Vantaan projektimme kautta, että paikallinen organisaatiomme maajohtaja Päivi Laurilan johdolla pystyy viemään isommatkin projektit lävitse ilman ruotsalaisen henkilökuntamme läsnäoloa. Se antaa meille itseluottamusta viedä kansainvälistä laajentumista eteenpäin, Lager 157:n COO Johanna Winther sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Lager 157 avasi vain noin puolisen vuotta sitten myymälän Raisioon ja maaliskuun lopulla 3150 neliömetrin lippulaivamyymälän Vantaalle. Samanaikaisesti he ovat laajentaneet Norjassa.

Olemme aloittaneet rekrytoinnin molempiin myymälöihin (Suomeen ja Norjaan, toim. huom.) ja etsimme nyt myös maajohtajaa Norjaan johtamaan laajentumista lännessä.

Jyväskylän myymälä avaa ovensa 17.6.