Kysely: Tampereen keskustan liikkeistä 60 prosenttia on myös verkkokauppiaita

“Yllättävän iso prosentti, hyvä uutinen” sanoo Vilkas Groupin toimitusjohtaja Markku Korkiakoski.

Tampere tähtää Suomen verkkokaupan pääkaupungiksi. Tampereen “Viiden tähden keskusta”-hanke tilasi äskettäin selvityksen, jossa kysyttiin kaupungin keskustan 1400 yritykseltä ovatko ne lähteneet mukaan verkkokauppaan. Selvityksen mukaan 60 prosenttia kaupoista ja palveluista on mukana myös verkkokaupassa.

Lupauksia herättävä tulos! Tampereen keskustassa paras tulos syntyy juuri yhdistelmästä, ja verkko ja kivijalka ovat löytäneet toisensa Tampereella! Viiden tähden keskusta hankejohtaja Tero Tenhunen kommentoi Vilkkaan lähettämässä tiedotteessa.

Ilmoitus

Verkkokaupan pääkaupunki -ideaa lähti ajamaan Vilkas Groupin toimitusjohtaja Markku Korkiakoski. Tampere on myös Vilkkaan kotipaikkakunta.

Kyllä olen iloisesti yllättynyt. Yllättävän iso prosentti, hyvä uutinen Tampereelle! Kaupan digitalisoituminen on edennyt vielä suotuisammin, kuin olisin itse uskaltanut arvioida. Tämä on erinomainen pohja keskustan kauppiaille tavoitella asiakkaita yhä paremmin myös yhdessä eli edetä mainonnan ja markkinoinnin osalta yhteistyössä, Korkiakoski sanoo.